A List Designers Boutique – YVY si Ninina

In perioada 13 mai – 9 iunie, la Alist Designers Boutique din Bucuresti Mall – Vitan poti achizitiona piese din cele mai recente colectii ale designer-ilor YVY si Ninina.

YVY este un brand cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei. Acest brand s-a nascut din pasiune pentru meseria de marochinar, dar și din dragostea pentru accesoriile de piele. Pielea din care sunt create gentile si portofelele YVY provine din Italia, iar designul variaza de la clasic la modern. La Alist Designers Boutique din Bucuresti Mall – Vitan gasiti cea mai noua colecție de genti si portofele YVY, dar si o selectie din piesele lor emblematice. YVY a creat de-a lungul timpului si colectii capsula impreuna cu Albertina Ionescu, Ana Morodan si Carmen Negoita.

Ninina este un brand ce a luat nastere in 2014 din dorinta de a crea hainute simple si frumoase pentru copii. Numele brandului vine de la numele designerului, Irina Neacsu, pronuntat de un copil (care nu putea sa imi spuna altfel decat “Ninina” si care a inspirat-o sa faca aceasta alegere). Obiectivul acestui brand a fost sa creeze un produs 100% romanesc, de la creatie, materie prima si pana la productie. Materialele folosite sunt din bumbac si sunt tesute in Romania, cu croiuri lejere si romantice, adaugand si putin iz vintage prin finisaje si accesorii. Colectiile Ninina sunt unele minimaliste, cu croieli simple si lejere, “haine pentru copii pe care si adultii ar vrea sa le poarte“ dupa cum spune fondatoarea brandului Ninina.

La Alist Designer Boutique te asteapta colectia de primavara-vara 2019, dar si o surpriza – Irina a creat o colectie speciala pentru venirea ei in Bucuresti Mall.

 

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram