NOW CLOSED
10:00 - 22:00

DESPRE NOI

DESPRE BUCUREȘTI MALL 

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.
Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clienții printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

Galerie Imagini

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și cinematograful Hollywood Multiplex, ce continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000. Clienții București Mall beneficiază astfel de 10 săli moderne, echipate cu tehnologie de ultimă oră.
De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashioniste până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Caracteristici
principale
despre_noi_page-recovered_12
Magazine:
120

Parcare privată
despre_noi_page-recovered_16
Supermarket:
Mega Image
despre_noi_page-recovered_18
Restaurante,
cafenele, fast-food
despre_noi_page-recovered_20
Cinema Hollywood
Multiplex