MOTIVE DE FERICIRE la Bucuresti Mall

Alist Designers’ Boutique continua seria designerilor romani cu Izabela Mandoiu. Colectia ei este expusa in Bucuresti Mall timp de trei saptamani, incepand cu 13 aprilie. La Alist Designers’ Boutique, gasiti creatii din ambele linii ale designer-ului, atat piese moderne, care complimenteaza orice silueta, dar si piese de inspiratie traditionala. Noua colectie a Izabelei se intituleaza Motive de Fericire. Colectia este compusa din ii romanesti cu specific argesean, care au facut-o cunoscuta pe Izabela atat in Romania, dar si peste hotare.

Motive de Fericire presupune nu doar o colectie, ci un statement al designer-ului. Motivele traditionale sunt si vor fi motive de fericire. Mesajul colectiei este acela ca toti cei ce poarta tinutele cu simbolistica traditionala romaneasca au o stare de bine, de mandrie, de implinire, de patriotism.
Iata mai jos cateva modele din aceasta colectie, ce au fost prezentate pe catwalk-ul de la Pure London si Summer Fashion Show Iaki.

 

La Alist Designers’ Boutique,gasiti si tricouri cu proverbe romanesti si motive traditionale. Colecția Easy-Wear „Proverbe Romanesti”, a fost lansata in 2016, si contine tricouri cu mesaje de insemnatate pentru neamul romanesc. In prezent colectia are o noua forma: tricouri si rochii brodate computerizat. Preturile acestor tricouri incep de la 180 lei.

 

Izabela Mandoiu cere drepturile IEI in lista de emoticons a social media.

 

Vino la Alist Designers’ Boutique, si voteaza simbolul de ie preferat. Vei fi inscris automat la tombola si ai sansa sa castigi o creatie Izabela Mandoiu. Poarta povesti tesute cu valori achizitionate de la Alist Designers’ Boutique din Bucuresti Mall!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram