Framboise & Anna Fellini

Continuam seria designerilor romani cu un brand de haine cunoscut pentru designul minimalist si unul specializat in genti din piele stylish, o combinatie numai buna daca iti doresti o sesiune de shopping eficienta. Din 15 iunie – pana pe 5 iulie gasesti aceste doua brand-uri la Designer’s Boutique din Bucuresti Mall.

Anna Fellini, un brand de posete din piele aparut pe piata din Romania din 2009 care este prezent si pe piata internationala de cativa ani, participand in mod constant la targuri internationale de profil

Gentile Anna Fellini sunt recunoscute pentru versatilitate si culoare, conform cu traditia brandului.

La Alist Designers Boutique gasiti genti care se pot purta atat in banduliera cat si ca rucsac, mini – posete ce sunt foarte prezente in tendintele actuale, potrivite pentru orice ocazie fie la o tinuta casual, fie la una cu un styling compus sau,de ce nu, se pot include cu lejeritate in tinutele de vacanta.

 

 

Framboise vine cu colectia de primavara – vara 2018, intitulata BLOOM.  Rochii, bluze, fuste si camasi intr-o gama cromatica vesela, cu un design atipic, realizate dinmateriale potrivite sezonului: bumbac, matase etc. Framboise inseamna materiale naturale si croieli lejere, ce iti ofera emotii minunate. Tot ce trebuie sa faci este sa porti aceste  piese vestimentare stylish si relaxate, care te surprind si te scot din anonimat.

Colectia BLOOM  este o explozie de culoare. Drumul se construieste lent de la albul pur la mov imperial, cu tuse de roz pudrat si verde mentolat, ca intr-o calatorie care te surprinde in fiecare moment, dar nu te sufoca. Te lasa sa meditezi, sa te bucuri, sa mergi in ritmul tau pana cand prinzi curaj.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram