6 branduri 100% romanesti @Designers Boutique in Bucuresti Mall

In prezent la Designers Boutique poti gasi 6 branduri 100% romanesti, cat se poate de cool, ce te vor ajuta sa iti compui outfituri inedite:  Anamaria Pop, AnTanTe, Happy Friday, Larisa Dragna, Muna si THAIS & STROE. Toate aceste branduri sunt parti componente ale conceptului The Room Showroom.

Anamaria Pop – Designerul Anamaria Pop este interesata in primul rand de calitatea si de confortul articolelor pe care le creeaza. Felul in care este dispus fiecare element, fie acesta un detaliu, un accent de culoare, o asociere de texturi sau o combinatie de imprimeuri, face din articolul vestimentar o compozitie unitara. Creatiile ei au un croi lejer, cu volumetrii, sunt feminine si romantice. Designerul este preocupat sa creeze croieli care sa se adapteze usor proportiilor diverselor siluete si in acelasi timp sa fie si practice, sa poata fi purtate in diverse imprejurari.

AnTanTe asa cum inspira si numele, este un concept adresat celor tineri. Piesele AnTanTe se remarca prin atentia la detalii, croielile simple si versatile, dar in acelasi timp atipice, combinate cu picturi si elemente realizate manual.

Happy Friday a pornit de la o idee indrazneata care a adunat in jurul ei oameni frumosi si pasionati de acelasi lucru – senzatia de fericire pe care incercam sa o recream prin fiecare piesa vestimentara. Happy Friday creeaza colectii in serie limitata, piese comode din materiale de calitate, cu linii simple. Este un brand ce se caracterizeaza prin slow fashion si prin respect pentru oamenii care le poarta creatiile.

Larisa Dragna, absolventa a Facultatii de Arte Plastice si Decorative din Timisoara, a creat numeroase colectii care s-au bucurat de succes, printre care „Broken Doll “, „Plastic Dress “, „New Under-Layer “. Viziunea ei este ca „moda, vestimentatia, este categoric necesara, insa secundara ca importanta; ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care o simpla piesa vestimentara te defineste, te contureaza, pe tine ca individ. Personal, asta urmaresc prin creatia mea, nu sa acopar sau sa invelesc oamenii, ci sa ii definesc.“

Muna este un brand romanesc indragostit de culori, printuri exotice si tesaturi naturale. Fiecare piesa vestimentara are o poveste, rochiile au un design feminin cu un vibe retro si se potrivesc atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele elegante. De asemenea, imprimeurile florale si culorile aprinse te cuceresc iremediabil.

THAIS & STROE – un brand care reuneste efortul creativ a doi designeri Thais Coman și Oana Stroe. THAIS & STROE urmeaza o estetica minimalista și creeaza piese ready-to-wear pentru femeia si barbatul modern. Hainele sunt create din materiale atent selectionate si manufacturate. Brand-ul se ghideaza dupa ideea ca hainele au menirea de a scoate in evidenta personalitatea purtatorului.

Asadar, pana pe 16 august, te asteptam in pop-up store-ul nostru din lounge area, pentru o super experienta de design romanesc autentic.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram