Zile insorite, in fiecare zi

O mai stii pe femeia aceea care exprima gratie, naturalete si incredere in sine? Cea care intra in orice incapere si o umple cu energia ei? Da, aceea. Tu esti. La inceput de vara, reaminteste-ti sa ai grija de tine, in fiecare zi. Mai jos, iti oferim cu drag cateva sfaturi simple.

 Cheile stilului de weekend

– Incepe-ti weekendurile purtand o tinuta in care sa te simti nu doar feminina si ingrijita, ci si comoda, in largul tau. Starea ta interioara de bine va fi subliniata de cat de bine te simti in ceea ce porti. Descopera, incetul cu incetul, ce se potriveste siluetei tale si cum ti se schimba preferintele vestimentare; doar asa vei te vei simti in deplina armonie: corpul tau, personalitatea ta, garderoba ta.

– Alege corect de la inceput acele cateva piese esentiale pentru garderoba ta de vara, iar restul va urma de la sine: o pereche de jeansi in care sa arati bine (ti-i recomandam pe cei boyfriend de la Lee Cooper), o camasa alba, un tricou din bumbac de calitate, o rochie lejera cum este cea alba de la Nissa, o geanta usoara si incapatoare (ne place mult geanta din rafie cu pompoane colorate de la Koton!), o pereche de espadrile sau tenisi din panza. Ulterior le poti adauga 2-3 elemente din tendintele sezonului: o culoare noua, o croiala sau lungime noua, un tip nou de accesorii.

– Nu iesi din casa pana nu esti sigura ca ai ales bine tinuta. Seara fa-ti timp 10 minute pentru a construi tinuta (mai ales inaintea unui eveniment important), imbrac-o si evalueaza ansamblul in oglinda. Uneori, ceea ce iti imaginezi ca se asorteaza nu are legatura cu realitatea.

– Tine de rezerva o tinuta „default” de weekend, ca un fel de uniforma care nu te va dezamagi niciodata, indiferent de vreme sau program. De pilda: un tricou cu dungi marinaresti si o pereche de pantaloni bleu, jeansi si o bluza de tip ie, cu borderii (pentru ca nimic nu sugereaza mai mult „libertate” ca o bluza boema, iar noi le-am gasit pe acestea la Koton si Marks&Spencer!), o rochie din bumbac sau panza topita.

Recomandarile noastre:

Top rosu Koton; bluza hippie Marks&Spencer; rochie Alba Nissa; tricou cu dungi H & M; jeansi Lee Cooper; geanta din iuta Koton

Detalii cu personalitate

– Nu ai apucat sa intri in forma pe care ti-o doresti? Nu-i nimic, imprieteneste-te cu rochiile noi ale sezonului: largi, vaporoase, fluide. Le „tragi” pe tine dintr-o singura miscara, le poti incinge cu o curea sau un cordon sau lasa-le sa se miste in voie, asa cum au fost create. Nu vei mai vrea sa porti altceva!

– La fel de mult conteaza „primul strat” pe care il imbraci: lenjeria intima. Incearca un sutien din dantela de tip bralette, fara pernute sau arcuri de sustinere, sau un sutien cu cupe moi. Sunt la fel de flatante pentru silueta, sunt invizibile sub haine si, in plus, sunt mai putin restrictive. Noi le-am probat pe cele de la Penti.

– Orice tinuta, cat de simpla sau clasica, capata o nota interesanta cand ii adaugi accesorii colorate, cu personalitate. Poarta cercei cu ciucuri sau o bentita colorata, leaga o esarfa imprimata in locul curelei de la jeansi, alege o geanta intr-o culoare vie (cu ocazia asta, viziteaza si nou-deschisul magazin Anna Cori) sau un colier modern (cum sunt cele de la Mango).

– Stilul incaltamintei alese modifica si actualizeaza instantaneu tinuta. Tocurile groase sunt nu doar in tendinte, dar si ultra-comode. Intra la Musette si probeaza sandalele Irene, se potrivesc si la rochii, si la fuste, si la pantaloni (jeansi, din in sau militaresti).

Recomandarile noastre:

Rochie galbena Mango; rochie maxi cu dungi Nissa; cercei si coliere Mango; sutien din dantela Penti; sandale galbene din piele 100% Musette; geanta din piele 100% Anna Cori

Arati bine, te simti fantastic

– Misca-te sau fa un minim de miscare. Orice tip de activitate fizica te ajuta sa te simti si sa arati mai bine. Daca vrei sa faci o plimbare in forta, e suficient sa ai o pereche de pantaloni de sport lejeri, un maieu, un sutien sport, o pereche buna de adidasi o sticla de apa.

– Frumusetea tine mult de echilibrul tau interior, dar asta nu inseamna sa iti neglijezi exteriorul! Alege cateva produse bune de calitate, potrivite varstei si tipului tau de ten: un serum, o crema de fata, una pentru conturul corpului, un unt de corp si o masca-minune (suntem fane ale mastilor de la Sabon). Poti avea un ten curat si luminos chiar si in zilele innorate sau in cele lungi, cand ai mult de munca.

– Nu subestima puterea unui parfum. Pentru vara asta, alege arome de citrice pentru un plus de energizare (ai incercat Clinique Happy?), sau note florale care te calmeaza si te fac sa visezi cu ochii deschisi.

– Poarta ruj rosu. Ca regula generala, daca ai tenul alb, foarte deschis, ti se vor potrivi nuante de rosu-corai sau rosu zmeuriu; daca ai tenul masliniu, alege o nuanta de rosu-oranj. Daca nu iti dai seama ce ti se potriveste, alege un ruj rosu translucid, cum sunt noile batoane hidratante Clarins si balsamurile de buze pigmentate Clinique.

– Un somn de calitate inseamna mai multa energie peste zi. Asa ca, o data venita seara, relaxeaza-te, pune deoparte tehnologia si pulverizeaza niste spray cu lavanda peste perna. Face minuni. (Eventual, poarta si o masca peste ochi, pentru a dormi in intuneric complet)

Recomandarile noastre:

Sticla de apa H&M, masca 3 in 1 (hidratare, exfoliere, catifelare) Sabon; masca ochi pentru noapte Sabon; parfum Clinique Happy in Sephora; rujuri Clinique si Clarins;

 

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram