Spirit your summer!

Spirit, noua colectie AMAZING Jewelry este disponibilă acum și în România, în magazinul situat la etajul 1 in Bucuresti Mall.

Colectia de brațari și charm-uri Spirit completează oferta de bijuterii – cercei, inele, brățări, coliere si pandantive – cu care AMAZING Jewelry i-a fermecat deja pe pasionații de fashion.

Pret: 135 lei

 

 

Disponibile în peste 100 de modele, talismanele sunt concepute în game diferite.

Gama Carnaval venetian, din argint 925 rodiat și cristal de Murano, este o adevarată explozie de culoare. Cu inserții florale sau motive grafice, talismanele te fac să visezi la vacanță.

Pret: 105 lei

 

Gama Rainbow conține talismane pline de culoare, din argint 925 rodiat, email si zirconiu, adevărate surse de energie.

Pret: 100 lei

 

Gama Vibrații magice reunește talismane din argint 925 cu pietre semiprețioase. Ametistul, labradoritul sau lapis lazuli sunt doar cateva dintre elementele încărcate de vibrații benefice.

Pret: 105 lei

 

Gama Love Universe vine cu mesaje pline de dragoste pentru cei dragi. Din argint 925 rodiat sau argint placate cu aur sau roz de 18 k, simple sau cu inserții de zirconiu, talimanele se transformă în cea mai intensă declarație.

Pret: 110 lei

 

Gama ZOO Universe reuneste talismane cu cele mai îndrăgite figuri din lumea animalelor și a personajelor fanstastice. De la peștișorul fermecat, la unicorni, de la iepurași la elefanti, gama ZOO universe se adresează atat copiilor, cat și adulților cu spirit ludic.

Pret: 100 lei

 

Gama Artizan conține piese  atent finisate, cu modele inedite,din argint 925 sau argint placate cu aur sau roz de 18 k.

Pret: 100 lei | Pret: 100 lei

Are you ready to be charmed?

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram