Costumul cu pantaloni pentru vara: reinterpretat si in tendinte

Il poti purta la birou. Il poti purta in timpul liber. Il poti purta chiar si la nunta. In vara asta, costumul cu pantaloni este surprinzator de modern, sic si versatil – dar mai ales, este foarte in tendinte!

Cum il porti la birou.. si dupa

OK, iata cum iti poti simplifica rutina diminetilor de vara. Se ia un costum cu pantaloni, cu o linie moderna si croit din in. Gri deschis, bej, sau bleumarin deschis – toate sunt culori neutre potrivite unui mediu profesional. Adauga costumului unui tricou alb din bumbac si o pereche de tenisi albi. Simplu si la obiect.

Ai mai tarziu programata o intalnire de business? Dai o nota de eleganta costumului, schimband tricoul cu o bluza semi-eleganta, cu maneci scurte sau tip maieu cu bretele late, iar tinuta o poti completa cu o pereche de pantofi cu toc kitten (de 4-5 cm). Aerul conditionat din birou a luat-o razna? Schimbi tricoul cu un pulover foarte subtire sau o helanca din bumbac, fara maneci. Un pranz cu clientii? Semnalizeaza-ti creativitatea accesorizand costumul cu niste cercei spectaculosi. Te intalnesti cu prietenele mai tarziu? Nicio problema – inlocuieste pantalonii cu jeansi bleu sau schimba sacoul cu o camasa subtire din denim.

Recomandarile mele din magazinele din Bucuresti Mall:

Costum albastru din in cu 2 piese, Mango: sacou 299,90 lei + pantaloni drepti 199,90 lei | Costum albastru din in, Zara: sacou cu cordon 349,90 lei + pantaloni largi cu pense, 199,90 lei | Costum bleu cu dungi din in cu 2 piese, Mango: sacou 159,90 lei + pantaloni 99,90 lei | Costum cu dungi in 2 piese, Massimo Dutti: sacou slim fit 679,00 lei + pantaloni tigareta 329,00 lei | Costum bej din 2 piese, Mango: sacou 249,90 lei + pantaloni cropped, 159,90 lei | Costum alb crem, din amestec de in si 2 piese, H&M: sacou 159,90 lei + pantaloni 159,90 lei | Costum gri deschis, din bumbac si in, H&M: sacou 279,90 lei + pantaloni largi 199,90 lei | Costum gri deschis in carouri, Zara: sacou 149,90 lei + pantaloni tigareta 99,90 lei | Costum bleumarin cu dungi, din in si bumbac, din 2 piese, Massimo Dutti: sacou cu cordon, 799,00 lei + pantaloni 329,00 lei

 

Cum il porti la o ocazie speciala

Costumele sofisticate cu pantaloni au impanzit podiumurile de moda si, drept urmare, au devenit una din tendintele cele mai puternice ale sezonului. Iti propun sa alegi o culoare deosebita in locul uneia neutre, care ar face costumul potrivit doar pentru orele de birou. Inspira-te fie dintr-o paleta de culori similare mirodeniilor (galben sofran, rosu paprika, ruginiu, maro scortisoara, cafeniu nucsoara), fie opteaza pentru o culoare pastel (galben deschis, alb vanilie, vernil, bleu sau liliachiu). Culoarea, cuplata cu un model modernizat – cu pantaloni scurti, bermude sau culottes, cu un sacou cu manecile fronsate si linie destructurata -, vor face ca acest costum sa fie departe de standardul clasic, sobru si ultra-elegant.

Este o alegere cu adevarat inspirata daca esti invitata la o nunta: vei fi o aparitie trendy si, in mod sigur, te vei simti mai comod decat daca ai fi imbracat o rochie foarte eleganta! Recomandarea mea sa ii asortezi un maieu matasos, o pereche de sandale cu barete fine si un plic stralucitor. Daca pantalonii costumului au o lungime medie, ii poti imbraca si la birou, in timpul saptamanii: completezi tinuta cu niste saboti cu toc geometric si o geanta minimalista.

Recomandarile mele din magazinele din Bucuresti Mall:

Costum alb vanilie din 2 piese, Mango: sacou 299,90 lei + pantaloni drepti cropped 159,90 lei | Costum din 2 piese roz pudrat, H&M: sacou 159,90 lei + pantaloni bermude 129, 90 lei | Costum vernil din 2 piese, Zara: sacou cu 1 nasture 149,90 lei + pantaloni pana la glezna 99,90 lei | Costum din in cu 2 piese, Massimo Dutti: blazer la 2 randuri, 679,00 lei + pantaloni cu pense, 399,00 lei | Costum din amestec de in, verde kaki inchis, H&M: sacou 159,90 lei + pantaloni scurti cu cordon 129,90 lei | Costum maro scortisoara, M&S: sacou 275,00 lei + pantaloni drepti 224,90 lei | Costum corai din 2 piese, Zara: sacou 399,90 lei + pantaloni bermude 199,90 lei

 

Cum il porti in weekend… sau cand ai chef sa ai o tinuta trendy

Costumele colorate cu pantaloni sunt cea mai buna investitie a verii 2019: sunt nu doar usor de purtat si asortat, dar raman la fel de cool de-a lungul multor sezoane; cu alte cuvinte, se demodeaza foarte greu, dar sunt genul de piese cu anduranta. Cele mai interesante costume din doua piese au, ca nota aparte, culori neasteptat de vesele: fructate, acidulate sau pastelate. Oricare dintre ele au puterea de a-ti actualiza si inveseli garderoba de vara.

In momentul in care iti alegi un costum din 2 piese intr-o culoare vivace – galben lamaie, corai, verde smarald, oranj, violet, rosu -, prezenta ta va parea desprinsa din paginile revistelor de moda, ramanand ancorata in realitate. Imagineaza-ti de pilda ca separi cele doua piese ale unui costum galben: sambata dimineata vei asorta sacoul cu jeansi albi slim sau cu o fusta alba plisata, plus sandale cu toc jos sau mocasini din piele impletita, iar duminica dupa-amiaza vei imbraca pantalonii cu un maieu, cercei spectaculosi si ochelari de soare.

Recomandarile mele din magazinele din Bucuresti Mall:

Costum mov deschis din 2 piese, Mango: sacou la 2 randuri, 199,90 lei + pantaloni largi 199,90 lei  | Costum galben, Zara: sacou la 2 randuri de nasturi, 299,90 lei + pantaloni tigareta, 149,90 lei | Costum cu dungi alb-bleu, din 2 piese din amestec de in si vascoza, H&M: sacou 199,99 lei + pantaloni scurti 89,90 lei | Costum verde deschis cu bermude, Zara: sacou  249,90 lei+ bermude 129,90 lei | Costum cu imprimeu albastru, din in si vascoza, H&M: sacou 159,90 lei + pantaloni scurti 99,90 lei | Costum albastru cobalt, Zara: sacou 399, 90 lei + pantaloni tigareta 99,90 lei

 

Te-ai inscris la workshopul Summer Office Fashion, de joi 13 iunie, tinut de Irina Markovits? Vei vedea practic cum faci stylingul costumului de vara, dar afli si ce alte piese sa adaugi pe lista de shopping, ce culori, incaltaminte si accesorii sunt in tendinte vara aceasta, si ai ocazia sa primesti raspuns la intrebarile tale despre stil! Inscrie-te aici. Participarea e gratuita.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram