Bianca Popp si Atribut @ Bucuresti Mall

Dupa cum v-am obisnuit, periodic venim cu noutati in pop-up store-ul designerilor romani din Bucuresti Mall, in prezent va asteptam cu cele mai cool piese din cele mai noi colectii Bianca Popp si Atribut.

Atribut este un brand destinat exersarii creativitatii, ce experimenteza texturile, formele si materialele ce compun ideea de poseta. Creatiile lor sunt o expresie condensata de creativitate, energie pozitiva si design contemporan. Brandul combina taieturile curate cu detaliile discrete ca cea mai inalta forma de rafinament.  Este vorba despre parasirea cailor binecunoscute si explorarea de noi spatii, noi oportunitati, noi orizonturi.

Prima colectie are la baza reinterpretarea posetei retro cu rama metalica. Atributul acesteia este reprezentat de duetul dintre piele si lemn – doua materiale naturale, texturi diferite, experiente senzoriale multiple, toate intr-un singur obiect. Abordarea asupra pielii este una neconventionala. Gasiti aceasta colectie la reducere la A List Designer’s Boutique din Bucuresti Mall.

Brandul Bianca Popp a fost infiintat in 2008 si inca de atunci se opune uniformizarii si pune accent pe individualitate si dreptul la libera exprimare.

Noul sezon aduce stilul-semnatura al Biancai Popp ridicat la un nou nivel printr-o interventie structurala transanta.

Dualitatea aceasta este vizibila pe tot parcursul colectiei. Piese croite in linii arhitecturale interfereaza cu cele fluide, nesupuse, care capata noi forme in miscare. Culorile neutre sunt mesagerul unui proces de reconstructie in plina desfasurare.

Colectia este destinata femeilor care isi asuma nevoia de conectivitate si isi insusesc procesul de adaptare. Raspunsul la intrebarea stringenta „De fapt, cine sunt eu si ce fac aici?” este iminent.

Pipe Dreams este o colectie despre permeabilitatea emotiilor, despre fluiditatea deciziilor, despre adaptare si despre conectivitate. Pipe Dreams este o colectie de linii decise, dar frante, de forme arhitecturale care sfarsesc in aer, de materiale naturale tratate industrial, de culori cuminti tratate obraznic.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram