WORK. SHOP. REPEAT.

Work Hub @București Mall este cel mai nou punct de lucru din inima Bucureștiului, unicul dintr-un centru comercial.

Dacă ai ajuns în București Mall-Vitan probabil că ai văzut deja spațiul de la parterul centrului nostru comercial dedicat celor activi, care au nevoie de o zonă din care să lucreze la proiectele lor sau să interacționeze cu colegii, prietenii ori parteneri de studiu sau de afaceri.

Într-un sistem de lucru în care flexibilitatea rămâne în prim-plan, iar timpul personal a devenit mai important, București Mall-Vitan a conceput un spațiu din care orele de muncă se pot îmbina perfect cu activitățile de relaxare. Ca să-ți fie mai ușor să-ți organizezi întâlnirile legate de muncă într-o locație ușor accesibilă și bine cunoscută, dar în același timp să poți să ajungi rapid la sesiunea de shopping la care visezi, ori la seara de film cu prietenii, Work Hubul din interiorul București Mall-Vitan este alegerea ideală.

Pentru partea de business și activitatea profesională îți punem la dispoziție 7 zone de lucru, dotate cu tot ce este necesar pentru ca toți cei care se opresc să lucreze de aici să se simtă confortabil. Nu lipsesc prizele numeroase și nici wi-fi-ul gratuit, esențial când vine vorba de work from everywhere! Zona de lucru emană vibe pozitiv, având un design modern și piese de mobilier confortabile. Înconjurat de energie și dinamism vei găsi ușor inspirația necesară să-ți duci până la capăt proiectele profesionale.

În plus, fiind un spațiu generos, este perfect și pentru proiectele care presupun munca în echipă: locația este ideală să lucrați împreună, dar să aveți în apropiere și cafea și opțiuni diverse pentru masa de prânz, astfel ca totul să meargă ca pe roate. Totodată, este mai ușor să organizezi o ieșire cu colegii de birou pentru consolidarea relațiilor profesionale când te afli deja aproape de un food-court care dispune de o gamă variată de opțiuni.

Work Hub-ul se potrivește perfect atât grupurilor de studenți care lucrează la proiecte comune, influencerilor, freelancerilor, tinerilor profesioniști, dar și angajaților din corporații care lucrează remote.

O ieșire la mall nu a fost niciodată mai productivă și mai completă, având în vedere că București Mall-Vitan vine să răspundă tuturor nevoilor tale, indiferent că vii să lucrezi la proiectele tale profesionale sau îți dorești să te relaxezi.

Modalitățile neconvenționale de a lucra și de a interacționa transformă nevoile comunității, iar noi suntem alături de tine, mereu pregătiți să-ți venim în ajutor și să-ți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a trece la următorul pas și a te adapta într-o lume în continuă schimbare. Ca și tine, avem o gândire vizionară, căutăm soluții ingenioase și lucrăm în fiecare zi să-ți oferim o experiență cât mai bună.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram