Alist Designers’ Boutique – Kinga Varga

Kinga Varga este al treilea designer pe care-l gazduim in Alist Designer’s Boutique din Bucuresti Mall. Creatiile ei le puteti admira, si bineinteles achizitiona pana pe 24 mai. Colectiile Kinga Varga spun o poveste despre feminitate,  de la piesele care pot fi purtate zi de zi in mix-uri inedite, pana la creatii unicat realizate manual cu o deosebita atentie la detalii.

In Bucuresti Mall puteti gasi noua ei colectie, Primavara Vara 2018. Colectia continua seria colectiilor resort. Cu gandul la briza marii si nisipul fin colectia te transpune intr-o atmosfera tropicala.

Piesele au forme simple cu texturi in relief si transparente subtile. Colectia este realizata in cea mai mare parte din dantela tricotata fin si bumbac. Accente corai, albastru regal, portocaliu saturat, colectia are un aer proaspat si relaxat. Diversitatea texturilor joaca un rol important. Detaliile tricotate printr-o tehnologie moderna apar in colectie la un nou nivel, impreuna cu nelipsitele Aripi, semnatura Kinga Varga.

Stilul designer-ului plin de culori calde naturale cu accente cromatice saturate, se regasete atat in colectia ready-to-wear cat si in cea luxury-wear.

Te poti regasi intr-un mesaj motivational sau ii poti inspira pe cei din jur purtand un tricou, cu imprimeuri cu aripi fine. Tricoul este dintr-un bumbac delicat si ofera senzatia de aripi datorita croiului – 160 lei.

 

 

Pantaloni culottes cu talie inalta – 270 lei | Tricou din tull cu buzunare aplicate – 170 lei

 

Rochia atent lucrata, cu detalii bine alese, pentru o tinuta de seara sofisticata – 2.790 lei

 

Jacheta din organza, creata manual prin impletirea firelor delicate, ce completeze armonios atat tinutele de seara, cat și pe cele de zi – 5.800 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram