A List Designers Boutique – MOON by Dana Rogoz si Lisa&Co

Cum bine stiti luna trecuta am inceput un nou sezon cu Alist Designers Boutique, un proiect foarte drag noua si voua, care isi doreste sa va prezinte piese din cele mai recente colectii ale unora dintre cei mai cool designeri romani. Prin acest proiect continuam sa sustinem designul autohton si sa le oferim designerilor romani un spatiu alternativ in care acestia sa isi vanda creatiile.

Designer-ii romani prezenti in A List Designers Boutique, pana in data de 12 Mai sunt Moon by Dana Rogoz si Lisa&Co.

Brandul Moon by Dana Rogoz a luat nastere din dorinta de a crea un obiect versatil, care sa iti ofere posibilitatea sa-l il transformi usor si sa il adaptezi oricarui tip de outfit. Astfel a dat nastere gentilor „cameleonice“cu fete detasabile.

La A List Designers Boutique puteti gasi pe langa modelele clasice de plicuri negre, nude, rosii, albe si argintii, si 3 modele de plicuri Moon cu fete detasabile in Editie Limitata. Un exemplu de produs cu print floral, geometric, il vedeti si in imaginile de mai jos.

La A List Designers Boutique gasiti atat hanoracele si tricourile Moon clasice cat si  organice, Parfumul Moon, precum si produsele de baza Moon.

Lisa&Co e un brand creat de doua surori – Roxana Dan si Cristina Salagean, care si-au unit energiile creative in tot ce inseamna procesul de cretie al bijuteriilor care arata ca o opera de arta.

Pasiunea lor pentru frumos si dorinta dea crea ceva unic si, in acelasi timp, practic a condus la conturarea unei colecții de bijuterii versatile, care pot fi purtate atat pe timp de zi, cat si la ocazii speciale. Fiecare  bijuterie are o poveste aparte.

La Alist Designers Boutique puteti gasi piese arhitecturale, asimetrice si minimaliste din colectiile lor de bijuterii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram