Idei de cadouri pentru Paste

Cu ocazia sărbătorilor de Paște ne propunem sa fim mai buni, mai generoși, iar prin gesturi practice, cum sunt cadourile, să ne putem arăta iubirea și afecțiunea.

Cu ajutorul sugestiilor noastre, intră în rolul Iepurașului de Paște și oferă cadouri inedite celor dragi!

În București Mall-Vitan poți beneficia de o serie de oferte speciale la articole selecționate.

Paștele poate fi o ocazie de a oferi ceva ce nu ai cumpăra în mod obișnuit. Dacă persoana care va primi cadoul iubește designerii autohtoni, puteți face o vizită în pop-up store-ul din Lounge Area, unde găsiți noi modele de genți în ediție limitată de la Moon by Dana Rogoz și bijuterii cu perle unicat de la Lisa&Co.

De asemenea, când vine vorba de bărbați, se știe că ei personal investesc mai mult în gadget-uri de top și mai puțin în zona de haine, accesorii și frumusețe. Astfel, Sărbătorile de Paște pot fi o ocazie bună de a le oferi ceva din zona aceasta.

Te așteptăm să faci o vizită în magazinele din București-Mall Vitan și să alegi un accesoriu care îi va scoate din anonimat orice ținută, fie ea casual, office sau de ceremonie. Alege să îi cumperi o pereche de pantofi mai specială, un ceas premium, o curea de calitate, o pereche de ochelari de soare sau pur și simplu niste rame noi pentru ochelarii lui de vedere.  Profită de perioada de reduceri și alege cea mai potrivită variantă de cadou pentru el. La Optiplaza, până pe 5 mai 2019, poți beneficia de un discount de 25% pentru rame și ochelari de soare.

Toți bărbații își achiziționează crema de ras și after shave, dar puțini merg mai departe cu un întreg ritual de îngrijire a corpului. Fii tu aceea care îi oferă un gel exfoliant, un spumant de corp, asortat cu o perie de baie din păr natural. Sabon te așteaptă cu o gamă largă de produse de acest gen, dar și cu reduceri semnificative până la 27 aprilie. De asemenea, la The Body Shop sunt discount-uri de 20% la seturile de cadouri, până la 1 mai 2019.

Ce iși doresc femeile? Ei bine, un parfum este întotdeauna unul dintre răspunsurile corecte.

Femeile adoră să primească cadouri din lumea parfumurilor și a frumuseții! Parfumurile fermecătoare, cremele luxoase, pachetele cu creme, aromele pentru relaxare și cosmeticele de lux vor fi mereu bine primite.

Indiferent de vârstă, bjuteriile vor bucura orice femeie, de la cercei și inele la pandantive și brățări. În concluzie, cu o bijuterie nu ai cum să dai greș. Până pe 15 mai la magazinul Teilor ai o reducere de 30% la produsele selectate. Mai mult, la Pandora, până pe 27 aprilie, poți alege o brățară împreună cu două clipsuri și primești cadou un lanț de siguranță.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram