A List Designers Boutique – Ellida Toma

La Designers Boutique, noile colectii ale Ellidei Toma incheie anul intr-o nota plina de unicitate. Designerul abordeaza moda prin imbinarea de elemente geometrice, arhitecturale si inovatoare.

Ellida Toma, absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design a UNARTE Bucuresti, este  designer vestimentar, stilist si scenograf de costume, cu numeroase proiecte de teatru si televiziune la activ.

Colecțiile Ellidei Toma sunt realizate prin intervenții la nivel de tipar. Ele reprezinta o combinatie intre idee, forma, proporție, funcționalitate și calitate si transmit mesaje complexe prin varietatea modurilor in care pot fi purtate.  Hainele create de Ellida estompeaza de multe ori granița dintre stilul  feminin si  cel masculin si acopera nevoia de confort, estetica si chiar atitudine.

Creatiile vestimentare ale Ellidei sunt atemporale si isi au radacinile in forme, volume si puritatea liniilor, iar multe dintre outfit-urile semnate de ea sunt inspirate din arta lui Constantin Brancusi.

Cand vine vorba de cerințele speciale ale clientilor, designerul considera ca este foarte important sa existe o buna comunicare cu cei care ii trec pragul atelierului. Ideile sau sugestiile venite din partea lor sunt discutate, analizate si integrate pentru a obtine rezultatul dorit.

Comunicarea armonioasa cu clientii  ei se transforma frecvent in creatii unice, cu accent pe confort si individualitate. Conceptul de vestimentatie atipica, adaptata pe silueta sau conformatia fiecaruia este prioritizat in fața elementelor glossy sau nerealiste din revistele de moda – astfel iau nastere piese vestimentare care se incadreaza perfect in  filosofia brandului ELLIDA TOMA.

Te așteptam intre  25 noiembrie si 22 decembrie la A List Designers Boutique in Bucuresti Mall – Vitan, unde articolele vestimentare ELLIDA TOMA te vor impresiona prin frumusete si creativitate.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram