9 piese must-have din noile colectii

Vacantele si vara s-au terminat de curand, iar privirile ni se intorc catre noile colectii de toamna (nu ca am dori sa le opunem rezistenta…) Rochii, bluzoane, jeansi, pulovere subtiri: iata mai jos o selectie din piesele noului sezon, pe care le veti putea purta si acum, si mai tarziu.

#1 – O camasa din denim
Stiti ca o puteti purta in 101 feluri: in varianta dublu-denim cu o pereche de jeansi sau cu o fusta din denim; cu o fusta plisata metalizata sau conica din dantela, cu pantaloni largi imprimati sau cu pantaloni tigareta uni, pe sub o rochie-sarafan sau in locul unei geci din denim…
Recomandarea noastra: camasa din denim H&M – 129,00 lei

#2 – Un jeans boyfriend
La iarna, jeansii nostri se vor declina in variante fanteziste: cu broderii, aplicatii, benzi laterale constrastante. Insa garderoba noastra are nevoie de o pereche suprema, pe care sa ne putem baza in orice ocazie si care sa se asorteze cu orice top, camasa, pulover, sacou. De aceea iti recomandam acesti blugi boyfriend – absolut impecabili si potriviti oricarei siluete, oricarui stil, oricarei varste! – pe care deocamdata ii poti purta cu sandale sau cu bascheti.
Recomandarea noastra: jeansii boyfriend Edith, de la Lee Cooper – 199,00 lei

#3 – Un trench de calitate
Previziunile meteo pentru inceputul lui septembrie anunta vreme capricioasa, iar un trench bleumarin cu croiala clasica (si captuseala in carouri British!) e permanent la moda. Il vei putea purta si la primavara, cu aceeasi eleganta!
Recomandarea noastra: trenchul bleumarin Marks&Spencer (disponibil si pe bej) – 319,00 lei

#4 – O rochie de zi
Cu volane, asimetrii, pliseuri sau imprimeuri multiple. Poti alege orice model in aceasta toamna, insa in tendinte sunt rochiile in care sunt alaturate mai multe tipuri de imprimeuri (buline, floral, animal, carouri).
Recomandarea noastra: rochia multi-print Mango – 199,90 lei

#5 – Un sacou in stil pijama

Deja indispensabil, sacoul in stil „camasa de pijama” ramane in tendinte. Este croit din materiale fluide, cu cadere usoara, si se poarta peste un maieu simplu sau incheiat la nasturi si introdus in betelia unor pantaloni cu talie inalta.
Recomandarea noastra: sacoul din jaquard Zara – 249,90 lei

#6 – Un pulover subtire cu volane
Ati simtit? Aerul serilor este deja mai racoros. Un pulover din bumbac, asortat unei fuste maxi fluide, inseamna ca plimbarile de seara pot fi prelungite pana in octombrie.
Recomandarea noastra: puloverul tricotat din fir de matase si bumbac Massimo Dutti (disponibile pe alb, galben si turcoaz) – 229,00 lei

#7 – O geanta de inspiratie vintage
Vine si momentul cand va veti plictisi de cosul de rachita atat de in voga de-a lungul verii… Va veti dori o geanta frumoasa, care sa va insoteasca in toate ocaziile. In toamna aceasta se vor re-lansa gentile de inspiratie vintage: cu maner scurt, forma geometrica si dimensiune medie.
Recomandarea noastra: gentile Gemma sau Anelise Musette – 489,30 lei si 509,40 lei

#8 – O pereche de pantofi din catifea
Cu toc inalt si solid, cu bareta sau cu aplicatii discrete, neaparat intr-o culoare pretioasa (visiniu,bleu, roz pudra, bleumarin). De adoptat imediat si de purtat cu o fusta plisata, cu un jeans cropped, cu o rochie moderna. Cand se face racoare, fashionistele ii vor putea purta cu sosete.
Recomandarea noastra: pantofii bleumarin din catifea Anna Cori – 280,00 lei

#9 – O jacheta navy din jerseu
O combinatie desteapta intre tesatura unui cardigan si forma unui sacou de inspiratie navy (navala). Stilul lui va face sa simtiti spiritul verii pana tarziu in toamna si il veti putea purta chiar si in zilele mai reci: peste un top cu maneci lungi si dungi orizontale marinaresti, peste o rochie de weekend, cu jeansi sau cu un pantalon imprimat.
Recomandarea noastra: jacheta bleumarin Stefanel – 880,00 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram