Vara, pe inserat…

Pentru serile tale calde de vara ti-am ales cateva rochii de vis, piese vestimentare ideale pentru vacanta, imprimeuri exotice si de inspiratie nautica, croieli lejere si vaporoase. Totul incape intr-un mic bagaj, ramane doar sa te bronzezi, fotografiezi si distrezi!

Culori exotice

Pentru o seara memorabila ai nevoie de o tinuta pe masura. Fie ca iesi la o cina al fresco, fie ca ti-ai propus sa dansezi pana in zori, o rochie maxi matasoasa sau o salopeta colorata te vor face sa arati – si sa te simti! – spectaculoasa. Am ales pentru tine trei variante, in culorile marii, soarelui si nisipului fierbinte: albastru, verde smarald, galben solar si alb. Asorteaza-le cu sandale aurii, un plic colorat sau o mini-geanta, cu o pereche de cercei in tendinte si cel mai fermecator zambet al tau. Inapoi in oras, le vei putea restiliza si integra unui eveniment de seara, purtandu-le cu un sacou alb.

Salopeta Nissa: 499 lei; rochie Mango: 299,99 lei; rochie maxi Massimo Dutti: 449 lei

Dungi sofisticate

Bagajul tau de vacanta nu este complet daca nu iei cu tine si (cel putin) o piesa vestimentara in dungi. Daca preferi o tinuta in tendinte, alege un imprimeu cu dungi verticale; daca iti este mai usor sa asortezi o tinuta in stil sport-clasic, opteaza pentru dungi orizontale. O salopeta de inspiratie nautica, o fusta-pantalon bleumarin cu dungi albe sau o rochie maxi comoda, din tricot sunt perfecte pentru serile in care iesi la plimbare pe faleza; le poti purta cu o geaca din denim pe deasupra sau cu un cardigan alb, ca sa iti acoperi umerii. La intersectia dintre casual si elegant stau un pulover subtire, cu dungi orizontale alb-rosii si maneci trei-sferturi sau un top tricotat cu dungi albastre, galbene si albe, care iti dezveleste umerii; se vor potrivi la fel de bine cu o pereche de pantaloni albi largi, dar si cu pantaloni scurti din jeansi, neaparat accesorizati de un spritz Aperol.

Salopeta cu dungi H&M: 199 lei; culottes H&M: 79,90 lei pulover cu dungi Mango : 99,90 lei; top Bardot cu dungi Massimo Dutti: 279 lei; rochie maxi cu dungi Nissa: 499 lei

Rochia care intoarce capetele

Pielea ta bronzata, aurie are nevoie de o rochie care sa te transforme intr-o prezenta irezistibila. Ideala pentru o seara in care vrei sa te simti sexy fara sa pari ca ai facut vreun efort, rochia satinata de culoare bronzului se va asorta de minune cu parul ondulat de sare, un parfum oriental si sandale comode. Acleasi sentiment de lejeritate si senzualitate il vei transmite intr-o rochie aurie, simpla si larga, sau intr-un model de rochie-maieu in culorile apusului.

Rochie bronz satinat H&M: 159 lei; rochie aurie Nissa: 799 lei; rochie multicolora Guess: 396 lei

Confort maxim: stilistic si termic

Dupa ce ai stat o zi intreaga la plaja, sub un soare fierbinte, spre seara vei dori sa acorzi un respiro corpului tau. Ca sa te feresti de eventualele piscaturi de tantari, dar si ca iti protejezi pielea inrosita, imbraca-te intr-o pereche de pantaloni largi, vaporosi, comozi, lungi sau culottes. Asorteaza-i cu un maieu simplu si cercei mari, colorati.

Pantaloni largi Mango: 99,90 lei; pantaloni largi Zara: 199, 99 lei; pantaloni kaki largi din satin H&M: 159,90 lei; pantaloni roz pudrat largi H&M: 159,90 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram