Puloverul rosu: 3 tipuri de styling

Cand te decizi sa iti construiesti o garderoba de sezon rece, incepe cu piesele esentiale. Dupa un palton de calitate, o pufoaica usoara dar calduroasa, 2 perechi de ghete sau cizme, cumpara neaparat un pulover colorat. Rosul este culoarea iernii si poate fi cheia multor tinute, foarte diferite stilistic, pe care le vei purta de acum pana … dupa Valentine’s Day!
Ai mai jos trei variante de tinute construite in jurul unui pulover rosu, care speram sa te inspire!

Refresh, de la 9-la-5

In general, piesele pe care le alegem pentru tinutele de birou au culori neutre: bleumarin, gri, bej, negru. Acum e momentul in care iti poti regandi paleta de culori a acestei garderobe: un simplu pulover rosu se integreaza perfect si va aduce pata necesara de vitalitate tinutelor pentru zile reci. In plus, puloverul este piesa ideala pentru layering: e necesar pentru momentele cand esti in afara biroului, dar te poti dispensa de el o data ce ajungi in incaperile incalzite.
Un pulover rosu poate fi purtat peste o camasa alba cu mansete mari, arata bine cu o rochie gri, se asorteaza splendid cu o pereche de pantaloni in carouri.

Recomandarile mele:
Pulover rosu cu maneci evazate Mango: 119,90 lei 
Pulover tricotat fin H&M: 159,00 lei 
Pulover rosu din casmir Marks&Spencer: 425,00 lei

 

Rafinament, pentru zilele de weekend

In loc de a-l asorta cu eternii jeansi, la final de saptamana poarta un pulover rosu (cu guler inalt sau tricotat cu torsade) cu o fusta evazata, in carouri sau imprimata, asa cum fac frantuzoaicele. Continua tinuta cu o pereche de ciorapi grosi de culoare inchisa si botine cu toc jos,  iar in locul paltonului sau pufoaicei poarta o haina scurta in stil army, la 2 randuri de nasturi. Pentru a pastra nota colorata a tinutei, impinge manecile hainei in sus pentru a lasa vizibile mansetele puloverului. Adauga o bereta tricotata si oh la la, esti gata pentru o plimbare in parc, o cafea bauta la o terasa sau pentru o ultima serie de fotografii cu frunze aurii, pentru Instagram.

Recomandarile mele:
Pulover rosu cu torsade H&M: 159,00 lei 
Pulover rosu Hugo (in magazinul Collective): 439,00 lei 
Pulover rosu cu torsade si guler rulat Massimo Dutti: 379,00 lei

 

Modernitate, pentru tinutele festive

Tricotajele si fustele midi sunt, cum se spune, „a match made in heaven”. In loc de a te imbraca intr-o rochie clasica la urmatoarea petrecere, alege un pulover rosu (prin care este trecut fir de lurex sa are und etaliu seducatior – spatele decoltat, umerii decupati sau goi), purtat in betelia unei fuste statement (din tulle, brocart, paiete sau catifea). Texturile deosebite ale fustei vor ridica puloverul la nivelul de eleganta festiva dorit. Pentru a completa tinuta, ai nevoie de cateva elemente stralucitoare: cercei de seara, un plic elegant si o pereche de pantofi cu toc inalt.

Recomandarile mele:
Pulover rosu cu spatele decupat Mango: 159,90 lei
Pulover rosu cu lurex H&M: 89,90 lei
Pulover cu funda contrastanta la spate Massimo Dutti: 169,00 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram