Fusta din satin: 3 tinute, 3 stiluri

Editorii de moda si publicul au declarat oficial: fusta din satin, cea similara jupelor vintage, este una din piesele-vedeta ale toamnei 2019. Datorita versatilitatii ei, nu exista ocazie in care aceasta fusta sa nu poata fi purtata!

In cazul in care abia acum cochetezi cu ideea introducerii acesti trend in garderoba ta, iti propun trei variante de styling, pentru momente diferite ale saptamanii. In felul acesta, fusta pe care ti-o vei cumpara va avea de trei ori mai multe sanse sa fie constant purtata.

Keep it casual

Pentru o actualizare rapida de garderoba, orienteaza-te catre un model colorat sau imprimat, in locul unuia clasic, negru. O pata surprinzatoare de culoare ajuta ca o tinuta casual sa para mai interesanta. De pilda, un tricou obisnuit se va asorta de minune cu o fusta satinata, de culoare roz, verde sau galben mustar. Adauga o pereche de adidasi ultra-moderni, cu talpa groasa, sau niste tenisi din piele sau panza, plus o geaca din denim care va pastra tinuta intr-un registru de stil urban, casual si relaxat.

Invitatie la cina

Iesi in seara asta in oras, la cina? Poti fi pregatita sa iesi pe usa in 5 minute, daca alegi o fusta satinata de culoare inchisa si ii adaugi alte elemente in aceeasi gama cromatica: styling-ul ton-pe-ton da o nota de eleganta tinutei tale. Adauga un top – pulover fin, camasa sau body – si accesorii apropiate ca nuanta de cea a fustei. Spre exemplu, o fusta bleumarin si un top verde inchis creaza o armonie deosebita, inspirata de culorile pietrelor pretioase. Ceea ce conteaza este ca suprafetele si texturile celor doua piese sa fie diferite (cu alte cuvinte, nu asorta la o fusta satinata un top din acelasi material satinat sau cu o suprafata lucioasa).

Cod vestimentar: office

Asortata cu un sacou clasic in carouri masculine, fusta din satin va fi pilonul unei tinute care va intoarce capetele, dar care continua sa aiba un aer profesional. Pentru asta, e necesar sa urmezi cateva cerinte. In primul rand, fusta de satin sa fie lejera, nu mulata pe formele siluetei tale. In al doilea rand, bijuteriile si accesoriile pe care le vei adauga sa fie moderne si de calitate buna (o pereche de cercei mari cu semnatura de designer, o esarfa din matase, o geanta deosebita din piele). In sfarsit, incaltamintea – pantofii clasici cu toc fin sau mocasinii cu toc mediu si gros sunt variantele cele mai bune; altfel, tinuta isi pierde din aerul profesional.

Fusta de culoarea bronzului, Zara: 159,90 lei | fusta galbena, Topshop: 174,00 lei | fusta midi oliv, H&M: 159,99 lei | fusta cu imprimeu leopard, Zara: 199,90 lei | fusta rosie din satin, H&M: 99,99 lei | fusta verde smarald, Zara: 129,90 lei | fusta kaki cu motiv lanturi, H&M: 99,99 lei | fusta cu imprimeu floral, Zara: 129,90 lei | fusta caramizie, H&M: 129,99 lei | fusta portocalie, Topshop: 174,00 lei | fusta neagra, Marks&Spencer: 174,90 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram