A List Designers Boutique – Aer Wear si Chicineta

Alist Designers Boutique gazduieste, intre 28 octombrie si 24 noiembrie, doua branduri romanesti inedite. Aer Wear și Chicineta se aseamana prin mesajele nonconformiste și inspiraționale prezente pe mai toate produsele lor.

Chic și original, Aer Wear, brand creat de Dana Paun, propune un mix relaxat de piese versatile si confortabile, construite cu pasiune. Tricourile si hanoracele de la Aer Wear sunt realizate din bumbac, cu mesaje imprimate digital si cu o croiala lejera, devenind astfel potrivite pentru un stil urban casual.  Pentru o tinuta relaxata, le poți purta cu o pereche de pantaloni tip culottes, o fusta A line sau o pereche de jeans –  tinuta ta va fi cu siguranta remarcata pentru originalitate.De asemenea, mesajele funny se regasesc si pe jachetele de tip bomber si pe husele pentru telefoane.  In plus, Aer Wear pune la dispozitia iubitoarelor de piese originale și articole “designed by Dana Paun”(fondatoarea brand-ului), cum ar fi bluze, rochii, pantaloni, caftane stylish, toate confectionate local din materiale naturale.

Chicineta este povestea unui brand care s-a remarcat prin mesajele pline de umor si indrazneala imprimate pe farfurii si cani de ceramica.

Oana Titica, fondatoarea Chicineta, a lansat acest brand din dorinta de a aduce ceva nou pe o piata, intr-un moment in care se gaseau numai portelanuri cu mesaje cliseice, de la „Cea mai buna mama“pana la „I love cupcakes“. Oana a creat mesaje autentice, car vorbesc deschis despre ceea ce gandesc femeile. Chicineta este o poveste despre cine suntem in toate ipostazele zilnice, reprezentand grafic toate starile care ne definesc. Obiectele sunt produse la fabrici de portelan sau ceramica din tara, iar grafica lor  este realizata in colaborare cu designeri romani.

 

Pana pe 24 noiembrie te asteptam la Bucuresti Mall, in zona lounge area, sa descoperi creatiile nonconformiste ale celor doi designeri autohtoni.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram