TOPSHOP | TOPMAN @Bucuresti Mall – Vitan

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN se deschide pe 15 martie 2019, ora 10:00, in Bucuresti Mall. Brandurile britanice vor beneficia de un spatiu de 1.000 de metri patrati si o prezentare spectaculoasa, avand un concept unic de design de magazin in premiera mondiala.

Magazinul din Bucuresti Mall este rezultatul incredibil a doi ani de munca a echipei internationale de design interior TOPSHOP TOPMAN!

Conceptul magazinului este unul nemaintalnit in Romania, un joc de lumini, dar si o camera dedicata serviciului complementar de Personal Shopping, disponibil doar prin programare.

In magazinul TOPSHOP TOPMAN produsul este vedeta.  Designul magazinului fiind minimalist, simplu si intrigant, cu o arhitectura ce permite produselor sa fie puse in valoare fara sa fie legate de estetica sezonului sau de evolutia trendurilor.

70% din spatiul comercial este dedicat colectiilor TOPSHOP de haine si accesorii din liniile mainline, Boutique si denim, in timp ce 30% din suprafata este ocupata de colectiile TOPMAN mainline, denim si formal outwear.

In magazinul din Bucuresti Mall veti gasi piese cum ar fi: salopete din denim, rochii tricotate, din jerseu sau de tip camasa cu imprimeu de piele de sarpe, pantaloni lejeri cu animal-print, trenciuri si jachete din vinilin, botine si sandale, curele cu catarama supradimensionata sau detalii aurii.  Pentru barbati vor fi disponibile, printre altele, jachete bomber, tricouri si pantaloni in dungi alb-bleumarin, bluze cu modele geometrice, pantaloni sport cu banda lateral sau stretch slim sau spray fit jeans.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram