Toamna aceasta la Mango Man

Colectia de Toamna – Iarna pentru barbati contine o gama variata de accesorii vestimentare, ideale pentru a te face sa te simti special. Dupa cum ne-a obisnuit, Mango Man se adreseaza atat barbatului modern care experimenteaza, invata, se informeaza si vorbeste despre moda cat si celor care prefera liniile clasice.

Incepand cu tonuri de sezon must-have, cum ar fi albastru, bej, tonuri de kaki, gama se extinde cu nunate de ocru, teracota si chiar rosii. Din cele de mai sus, colectia MANGO MAN a ales tonuri bej, kaki si albastru.

Printre ofertele de articole de imbracaminte pentru exterior, se regasesc jacketele tip military din bumbac, geaca bomber matlasata si vestele cu puf, foarte calduroase, foarte usor de transportat, fiind usor de pliat.  De asemenea, recomandarea sezonului sunt camasile in carouri ca un indiciu pentru stilul britanic.

MANGO Man isi prezinta colectia „smart”, pozitonata intre stilurile cotidiene si cele mai formale. Pantalonii si blazerele din tesaturi texturate si camasile cu imprimeu creeaza un mix so o potrivire perfecta.  Colectia este inspirata din tinutele de birou, combinate cu pulovere, blugi si jachete ce au fost create din materiale de calitate, cu texturi fine.

In colectia noua intalnim si stilul nomad, stil definitoriu al libertatii.

Este o combinatie intre influentele hippie din anii ‘60 si caracteristicile american – indiene. Stilul nomad ne duce cu gandul la libertate si la spiritul boem.

Fa o vizita la Mango Man, din Bucuresti Mall, si fa cunostinta cu noua colectie Mango Man.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram