Designer-ul tau preferat a revenit la A List Boutique

Izabela Mandoiu, ale carei creatii te-au fascinat, a revenit cu noi piese care iti vor improspata garderoba de toamna – iarna cu accente traditionale.

Valorile si traditia au pentru Izabela o insemnatate aparte care se traduc prin creatiile ei sub forma de broderii si semne tesute, fie ca vorbim de bluze de tip ie, fote ori rochii care amintesc puternic de portul traditional romanesc reinterpretat.

Pana pe 30 septembrie poti achizitiona piese Izabela Mandoiu, de la A List Designers Boutique din lounge area Bucuresti Mall – Vitan.

 

Toamna aduce o premiera in materie de fashion la Bucuresti Mall: opincile in varianta moderna. Dupa  ce in 2015 a inceput o campanie pentru promovarea proverbelor romanesti, iar in 2016 a reinterpretat naframa traditionala, Izabela Mandoiu aduce in atentie opincile, acestea fiind prima sa initiativa de a crea produse de incaltaminte.

 

„PASI CU TRADITIE” este o colectie de incaltari comode, cunoscute sub denumirea de opinci.

Izabela Mandoiu prezinta o versiune stilizata a opincilor, realizate din materiale calitative, cu design modern, la care a adaugat talpici, pentru a le face mai durabile la purtare.

„Opincile sunt un statement de simplitate, autentic si respect pentru tot ce au insemnat strabunii nostri. Este datoria noastra, a celor care apreciem traditia, sa valorificam fiecare element ce poate sa contribuie la confortul purtarii si la estetica unei tinute”, sustine Izabela.

Traditionalul nu este un trend, iar acest lucru este validat si de catre marii designeri din intreaga lume, care manifesta un interes continuu pentru simbolistica nationala si designul autentic romanesc.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram