Cum ne imbracam in seara de Revelion?

Noaptea de revelion poate fi o petrecere cu prietenii sau un eveniment petrecut in familie, in ambele situatii alegerea tinutei este un element foarte important.

In cazul unei petreceri intr-o atmosfera familiara puteti purta o singura piesa stralucitoare alaturata alteia casual: o camasa din denim sau cu carouri cu o fusta de matase, paiete, dantela, sau, un t-shirt, un pulover cu pantaloni din paiete, un top paietat cu niste jeansi simpli.

Pentru cei care petrec noaptea dintre ani intr-un restaurant luxos, atunci cel mai probabil ca dress code-ul evenimentului iti va impune sa te imbraci elegant. Totusi daca va tenteaza clasica rochie neagra, adaugati accesorii care stralucesc: o curea stralucitoare, incaltamintea paietata, un set de bratari stralucitoare. In cazul in care optati pentru o rochie colorata si stralucitoare machiati-va discret si aranjati-va parul cat mai natural posibil.

Daca mergeti la o petrecere cu prietenii puteti sa purtati o vesta din paiete, o rochie din lame multicolor, o fusta stralucitoare. Daca debordati de creativitate si locatia in care petreceti seara de revelion va permite puteti adopta si tinute atipice cum ar fi: o fusta scurta din piele, cu croiala lejera, si un pulover staralucitor; o fusta mini in carouri purtata cu un body cu spatele gol si cu dres cu picouri; o rochie din tulle cu bocanci sau o rochie lunga din paiete cu spatele decoltat impreuna cu o pereche cool de tenisi.

Petrecere frumoasa si speram sa faceti cele mai inspirate alegeri!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram