Cum ne imbracam in seara de Revelion?

Noaptea de revelion poate fi o petrecere cu prietenii sau un eveniment petrecut in familie, in ambele situatii alegerea tinutei este un element foarte important.

In cazul unei petreceri intr-o atmosfera familiara puteti purta o singura piesa stralucitoare alaturata alteia casual: o camasa din denim sau cu carouri cu o fusta de matase, paiete, dantela, sau, un t-shirt, un pulover cu pantaloni din paiete, un top paietat cu niste jeansi simpli.

Pentru cei care petrec noaptea dintre ani intr-un restaurant luxos, atunci cel mai probabil ca dress code-ul evenimentului iti va impune sa te imbraci elegant. Totusi daca va tenteaza clasica rochie neagra, adaugati accesorii care stralucesc: o curea stralucitoare, incaltamintea paietata, un set de bratari stralucitoare. In cazul in care optati pentru o rochie colorata si stralucitoare machiati-va discret si aranjati-va parul cat mai natural posibil.

Daca mergeti la o petrecere cu prietenii puteti sa purtati o vesta din paiete, o rochie din lame multicolor, o fusta stralucitoare. Daca debordati de creativitate si locatia in care petreceti seara de revelion va permite puteti adopta si tinute atipice cum ar fi: o fusta scurta din piele, cu croiala lejera, si un pulover staralucitor; o fusta mini in carouri purtata cu un body cu spatele gol si cu dres cu picouri; o rochie din tulle cu bocanci sau o rochie lunga din paiete cu spatele decoltat impreuna cu o pereche cool de tenisi.

Petrecere frumoasa si speram sa faceti cele mai inspirate alegeri!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.