A LIST DESIGNERS’ BOUTIQUE

In caz ca nu ati auzit deja, luna aceasta am deschis in Bucuresti Mall, primul nostru boutique de design 100% autohton, in colaborare cu A List Magazine.

 

Magazinul este un pop-up store si se afla la parterul Bucuresti Mall, in dreptul zonei de lounge. Veti gasi aici piese vestimentare inedite ce fac parte din colectiile actuale ale designerilor romani. Primul autor prezent la Designers Boutique este celebra Venera Arapu, ale carei creații vor putea fi achiziționate in perioada 23 martie – 12 aprilie.

Venera Arapu creeaza tinute si accesorii pentru femei, si fete cu varste intre 2- 16 ani. A fost primul designer roman care a participat la Saptamana Modei din Paris, in anul 1997, alaturi de designeri mari precum: Yves Saint Laurent, Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Valentino, Paco Rabanne. Creatiile ei indraznete si nonconformiste se vand in 27 de tari, in magazine prestigioase cum ar fi celebrele Galleries Lafayette din Paris.

Pana pe 12 aprilie puteti descoperi ultima ei colectie, primavara-vara 2018,  si in Bucuresti Mall, in cadrul Alist Designers’ Boutique,.

 

Realizata din materiale naturale si fluide precum: bumbac, vascoza si matase, noua colectie a Venerei Arapu celebreaza universul feminin dincolo de norme impuse si se prezinta cu un aer foarte fresh si in acelasi timp super stylish.

 

Colectia se adreseaza atat femeilor tinere, cat si acelora dintre noi care au atins maturitatea vestimentara, isi cunosc foarte bine formele si se pot juca fara probleme cu suprapunerile.

Pe langa piesele din noua colectie, la Alist Designers’ Boutique, gasiti si piese din colectii mai vechi ale Venerei, produse aflate deja la discount cu preturi incepand de la 245 lei.

Va asteptam sa descoperiti universul Alist Designers’ Boutique,!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram