Tinute de 1 mai

Ne mai despart doar cateva zile de mini – vacanta de Paste, care in acest an se prelungeste cu cea de 1 Mai.

Daca esti una dintre acele persoane care adora sa se bucure de libertatea zilei 1 mai, cu siguranta nu vei rata nici in acest an petrecerile in aer liber sau chiar escapada traditionala la mare.

Indiferent unde petreci aceasta zi de 1 Mai, trebui sa ai tinuta bine pusa la punct pentru o aparitie ireprosabila. Ai acum ocazia perfecta sa te joci cu cele mai neasteptate combinatii de elemente vestimentare, pentru un rezultat cu adevarat remarcabil.

Te asteptam in Bucuresti Mall-Vitan pentru o sesiune de smart shopping, ca sa profiti de o diversitate de piese cool care iti vor scoate tinuta din anonimat. Ti-am pregatit o lista cu cateva piese ce nu trebuie sa lipseasca din tinutele tale de 1 Mai:

  • o pereche de pantofi lejeri, cum ar fi tenisii sau espadrilele. Acestea sunt accesoriile ideale pentru mini-vacanța de 1 Mai, sunt versatile si dau un aer relaxat oricarei tinute;
  • o geanta de rafie sau iuta, ce se integreaza perfect in aproape toate tinutele tale de cu aer de vacanta;
  • o rochie alba din vascoza, in, dantela sau cu broderie sparta, cu croiala lejera este o piesa ideala pentru tinutele feminine si relaxate in acelasi timp. Asorteaz-o cu o pereche de tenisi albi sau multicolori si efectul este garantat;
  • O pereche de ochelari de soare cool – poti merge pe varianta retro, oversize sau tip cycling.

Vino in Bucuresti Mall sa descoperi piesele cu care iti vei compune super-tinutele pentru petrecerea de 1 Mai!

Follow @instagram