Shop like a PRO! Reduceri spectaculoase la Bucuresti Mall – Vitan!

Iarna nu s-a terminat inca si continua sa ne surprinda cu preturi sezationale si promotii de sezon. La Bucuresti Mall – Vitan, de exemplu, reducerile de iarna duc shopping-ul la un alt nivel. Aici cele mai iubite branduri au pregatit oferte incredibile pentru ca tu sa incepi anul cu un refresh total!

Gata! A trecut sezonul cadourilor, ai cumparat cate ceva pentru fiecare membru al familiei tale, insa a venit vremea sa iti faci timp si pentru tine. New Year, new me!

Mai stii perechea aceea de pantofi de la Il Passo de care te-ai indragostit in decembrie? E momentul sa o ai pentru ca brandul te asteapta cu reduceri de pana la 50% pana pe 31 ianuarie. Ti-ai fi dorit o noua pereche de incaltari sport pentru sala, dar ai plecat in city-break de revelion si nu ai mai reusit? La Intersport, pana pe 30 ianuarie poti profita de reduceri de pana la 50% asa ca iti vei putea achizitiona nu una, ci doua perechi de pantofi sport. Si mamicile sau viitoarele mamici pot veni fericite de la o sesiune de shopping in Bucuresti Mall Vitan pentru ca Mothercare a pregatit reduceri de sezon pana pe 28 februarie.

Fashionista sau nu, e timpul sa iti iei lista de cumparaturi, cea mai buna prietena si sa vii la o sesiune de shopping de inceput de an. Stii deja ca in aceasta perioada are loc o adevarata revolutie a preturilor mici in toate magazinele din Bucuresti Mall – Vitan si cu siguranta nu ai vrea sa o ratezi.
Inceput de an fresh iti dorim! Ne vedem la Bucuresti Mall Vitan!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.