Shop like a PRO! Reduceri spectaculoase la Bucuresti Mall – Vitan!

Iarna nu s-a terminat inca si continua sa ne surprinda cu preturi sezationale si promotii de sezon. La Bucuresti Mall – Vitan, de exemplu, reducerile de iarna duc shopping-ul la un alt nivel. Aici cele mai iubite branduri au pregatit oferte incredibile pentru ca tu sa incepi anul cu un refresh total!

Gata! A trecut sezonul cadourilor, ai cumparat cate ceva pentru fiecare membru al familiei tale, insa a venit vremea sa iti faci timp si pentru tine. New Year, new me!

Mai stii perechea aceea de pantofi de la Il Passo de care te-ai indragostit in decembrie? E momentul sa o ai pentru ca brandul te asteapta cu reduceri de pana la 50% pana pe 31 ianuarie. Ti-ai fi dorit o noua pereche de incaltari sport pentru sala, dar ai plecat in city-break de revelion si nu ai mai reusit? La Intersport, pana pe 30 ianuarie poti profita de reduceri de pana la 50% asa ca iti vei putea achizitiona nu una, ci doua perechi de pantofi sport. Si mamicile sau viitoarele mamici pot veni fericite de la o sesiune de shopping in Bucuresti Mall Vitan pentru ca Mothercare a pregatit reduceri de sezon pana pe 28 februarie.

Fashionista sau nu, e timpul sa iti iei lista de cumparaturi, cea mai buna prietena si sa vii la o sesiune de shopping de inceput de an. Stii deja ca in aceasta perioada are loc o adevarata revolutie a preturilor mici in toate magazinele din Bucuresti Mall – Vitan si cu siguranta nu ai vrea sa o ratezi.
Inceput de an fresh iti dorim! Ne vedem la Bucuresti Mall Vitan!

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram