Descopera produsele must-have pentru ingrijirea parului

Descopera cum sa obtii un par cu aspect sanatos si gaseste rutina de ingrijire perfecta pentru a-l mentine in cea mai buna forma.
Stiai ca samponul Ginger Anti-Dandruff este cel mai vandut sampon de la The Body Shop?

Samponul iconic, Ginger Anti-Dandruff, cu formula sa cu ghimbir potent din Sri Lanka, coaja de mesteacan, extracte de salcie alba si miere supus programului Community Trade, este recomandat pentru curatarea delicat a parului si calmarea scalpului.

 

Un alt produs must-have pentru ingrijirea parului este samponul purificator Fuji Green Tea.

Samponul este imbogatit cu ceai verde japonez revitalizant, curata si indeparteaza impuritatile, oferind parului si scalpului o senzatie revigoranta de prospetime.  El este recomadat pentru un par normal si este 100% vegetarian.

 

Un altul, la fel de minunat si recomandat pentru un par normal spre uscat, este samponul cu piure de banane Banana Truly Nourishing Shampoo

Imbogatit cu piure de banane din Ecuador, acest sampon este irezistibil. Se foloseste zilnic pentru curatarea parului, oferind rezultate minunate: par hidratat, parfumat, mai catifelat.
De asemenea 100% vegetarian, este  imbogatit cu piure organic de banane din Ecuador fiind supus programului Community Trade.

Follow @instagram