Cadouri pentru ea

La prima vedere alegerea cadoului poate parea o misiune dificila. Venim in ajutorul tau cu o selectie a celor mai stylish cadouri, ce la poti gasi in Bucuresti Mall: de la accesorii pana la experiente de neuitat.

Bijuteriile si accesoriile reusesc intotdeuna sa le multumeasca pe femei, asa ca un inel, o pereche de cercei vor avea un efect pozitiv.

INELUL LONDON BLUE TOPAZ, TAILOR

Inel realizat din aur alb de 18K, incrustat cu 16 diamante de 0.09ct H SI, topaz London Blue de 4.70ct, topaz albastru de 1.60ct si iolit de 2.20ct.  Gramajul bijuteriei este de 4.94g. Bijuteria de poate gasi la magazinul Tailor din Bucuresti Mall, la pretul de 4.152 lei.

CERCEII SWAROVSKI ICONIC SWAN, SWAROVSKI 

Cerceii sunt in forma de lebada, placati cu aur roz de 18 K si decorati cu cristale Swarovski. Acestia pot fi cadoul perfect deoarece sunt foarte versatili si se pot asorta la oirce outfit de zi cat si de seara. Cerceii se pot purta simplii, iar pentru o nota de rafinament trebuie doar sa adaugi accesoriile Crystal Pearls. Lebada a fost dintodeauna un simbol al gratiei, frumusetii si inocentei.

Aceste bijuterii la gasiti in Bucuresti Mall, la magazinul Swarovski.

 

ACCESORII PANTOFI, MUSETTE

Un alt cadou foarte stylish si in tendinte, cu care cu siguranta o poti impresiona, sunt accesoriile de pantofi, de la Musette. Un accesoriu ce poate readuce la viata orice pereche de pantofi, la un pret de doar 127,20 lei.

TWILL  d’HERMES, SEPHORA

Ce isi doresc femeile? Ei bine, un parfum este intotdeauna unul dintre raspunsurile corecte.  Va recomandam noua parfum de la Hermes, Twilly d’Hermes, de la Sephora (569 lei – 100 ml). Este un parfum recomandat femeilor tinere si adolescentelor. Twilly d’Hermes este o apa de parfum florala, picanta si orientala. Christine Nagel, spune ca a creat acest parfum cu gandul la tinerele fete: “….vazandu-le traindu-si viata. Libere, indraznete, conectate, nebunatice si obraznice, sfideaza asteptarile, traiesc contra curentului, impun propriul lor ritm, inventeaza o cadenta inedita.”

De asemenea ambalajul este unul inedit care impresioneaza printr-o panglica din matase,  tesuta manual ce confera flaconului o nota de malitiozitate.

 HUDA BEAUTY Desert Dusk Eyeshadow palette, Sephora

O varianta cool pentru pasionatele de make-up este paleta de farduri de pleoape de la HUDA BEAUTY Desert Dusk. Paleta se gaseste la Sephora si costa 293 lei. Aceasta propune 18 nuante, pentru a crea o infinitate de look-uri. Trusa combina texturile pentru o privire intens conturata. Cu acesta paleta poti  obtine un aspect natural, luminos sau unul dramatic in functie de preferinte.

 

TOTE BAG, TOMMY HILFIGER

O geanta de mana, ce poate fi purtata si in banduliera, este o alta varinata ce o va surprinde placut. In Bucuresti Mall, gasesti acesta super stylish Small Crossover Tote Bag, la magazinul Tommy hilfiger, la pretul de 759 lei.

KIMONO DE CATIFEA, ZARA

Un Kimono din catifea cu broderie, cu maneca lunga si buzunare laterale, este un alt cadou special ce il gasesti la Zara in Bucuresti Mall, la pretul de 649 lei.

 

GIFT SET SPECIAL MOMENTS, SABON

SPECIAL MOMENTS, de la Sabon este un cadou impachetata cu gust, intr-o cutie eleganta, ce astepata doar sa fie oferit unei femei speciale, ce apreciaza produsele de ingrijire premium (334 lei)

Cadou include: Masca exfolianta Dead Sea 3 in 1, Sapun Lichid exfoliant Lavanda, Ulei BodyWash Fresh Jasmine, Porfard Let’s Celebrate si o cutie cu magnet.

Apple WATCH SERIES 3, ISTYLE

Iubita ta merita un gadget pe masura. De la mesaje la Apeluri telefonice si la Muzica, Apple Watch Series 3 are toate caracteristicile unui antrenor personal inteligent. Acest ceas il gasiti in magazinul iStyle, ce se afla la parterul centrului comercial, la pretul de 1.889,99 lei.

 

RESTO APERTO

O invitatie la cina, la un restaurant nou, nu este deloc o idee rea.

Resto Aperto este o varinata buna de a iesi din rutina si de a o face pe ea sa se simta speciala.

Locatia are un design foarte cool, este un mix intre minimalism si modern si aici se poate rasfata cu bunatati din gastronomia italiana. Daca va programati sa mergeti intr-o seara de joi, incepand cu ora 19.00, o sa aveti parte si de acorduri smooth-jazz-cover cu live band: saxofon, clape și voce.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram