A List Designers Boutique – Pineberry & Laura Olaru

Urmatorii designeri romani prezenti in A List Designers Boutique, in perioada 17 august – 6 septembrie sunt Pineberry si Laura Olaru.

Pineberry este un brand de camasi 100% romanesc, creat din dorinta de a aduce pe piata creativitatea, knowhow-ul si experienta a 20 de ani pe piata internationala a unui business de familie.

Brand-ul creeaza camasi de calitate din materiale naturale pentru femei si barbati. Cea mai noua colectie prezinta camasi lungi, ce pot fi purtate ca rochii, create din materiale fluide, subtiri, in culori deschise potrivite pentru vara. De asemenea, Pineberry a lansat anul acesta si Colectia Centenar, o colectie de camasi cu broderii traditionale specifice celor 4 zone istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Dobrogea, Transilvania si Moldova.

De asemenea vara aceasta, brand-ul a regandit camasa sub forma de rochie, si a creat atat Camasa Rochie Tunica, cu lungime medie, cat si Camasa Rochie lunga. EI au folosit materiale fluide si uni, dar si materiale mai solide, insa subtiri, cu diferite printuri colorate si culori deschise.

In completarea acestei colectii vin gentile si rucsacurile din piele naturala create de designer-ul Laura Olaru. Acestea au forme inedite si se gasesc in nenumarate culori, potrivite pentru diverse ocazii si evenimente.

Brandul Laura Olaru a aparut din dragostea infinita pentru genti, aceste articole care ne completeaza, ne definesc si in care puratam zilnic franturi de identiate.

Va asteptam in Lounge Area pentru a desoperi inca doua branduri autohtone care va vor incanta cu sigurata.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram