NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Winter Sales la Bucuresti Mall Vitan
03 Decembrie, 2020 - 24 Ianuarie, 2021
Winter Sales la Bucuresti Mall Vitan

Ești gata să vânezi reducerile de iarnă în mall-ul tău preferat? București Mall – Vitan declară oficial deschis sezonul reducerilor de sărbători și te așteaptă la sesiuni intense de shopping!

Articole vestimentare călduroase și, bineînțeles, chic, accesorii în tendințe, jucării interactive sau produse de îngrijire, toate sunt premisa cadoului de Crăciun ideal. Iar atunci când unele reduceri ating pragul de 80%, cumpărăturile parcă sunt și mai plăcute!
Ca în fiecare an, ne place să te surprindem: pana la data de 31 decembrie cumpărăturile de minimum 200 de lei dovedite pe un singur bon fiscal din magazinele din galeria comercială, respectiv de minimum 500 de lei din magazinele Media Galaxy și Mega Image din București Mall – Vitan îți aduc un voucher în valoare de 50 de lei valabil în restaurantele și cafenelele partenere din București Mall – Vitan. Te așteaptă la InfoDesk, alături de Regulamentul Campaniei cu toate detaliile!
Alege București Mall – Vitan pentru cumpărăturile de sărbători, doar este locul preferat de shopping al Moșului!

Nu uita: reduceri de până la 80%, o mie de vouchere a câte 50 de lei fiecare valabile la restaurantele si cafenelele partenere din food court și inspirație cât cuprinde pentru un decembrie magic! Regulament campanie aici.

Bucuresti Mall, Winter Sales, reduceri de pana la 80%
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE