NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> SUMMER UP! Sunny days in style @Bucuresti Mall – Vitan
01 Mai, 2024 - 30 Iunie, 2024
SUMMER UP! Sunny days in style @Bucuresti Mall – Vitan

Mallul tău preferat din inima orașului – București Mall – Vitan – îți aduce cele mai cool colecții și trenduri de sezon pentru a-ți completa stilul cu outfituri must-have! De la culorile vibrante și imprimeurile florale până la ținutele comfy-chic și mult îndrăgitele piese denim, descoperă în magazinele tale favorite tot ce ai nevoie pentru un look fresh și stylish în zilele călduroase ce vin!

Explorează trendurile de sezon și nu uita să-ți completezi ținutele cu accesorii: de la bijuterii statement, până la ochelari de soare trendy și genți spațioase, mixează-le pentru a atrage toate privirile în timpul plimbărilor de vară sau al ieșirilor în oraș.

Iar dacă ești în căutarea unei pauze relaxante, după o sesiune intensă de shopping, la București Mall – Vitan ai opțiunile perfecte pentru tine, pentru a-ți răsfăța simțurile: cafenele și restaurante primitoare, terase și spații de relaxare, unde te poți bucura de momente de odihnă și savoare, chiar în inima capitalei.

Așadar, indiferent că ești în căutarea ultimelor tendințe în fashion sau a unui loc plăcut pentru a te relaxa în zilele călduroase ce vin, București Mall – Vitan este destinația ta ideală pentru a te bucura de absolut tot ce are de oferit acest sezon! Summer up!

#ILoveBucurestiMall

Bucuresti Mall, SUMMER UP, sunny days in style, cele mai cool colecții
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE