NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | ELLIS, IDU Fashion & Magic Charms
01 Iulie, 2024 - 31 Iulie, 2024
Alist Designers | ELLIS, IDU Fashion & Magic Charms

București Mall-Vitan continuă și în luna iulie să scrie povești inspirate despre designul românesc, la Alist Designers Boutique, spațiul dedicat fashionului “made in RO”.

Creatorii români din spatele brandurilor ELLIS, Ioana Dumitrache și Magic Charms aduc, în pop-up store-ul de la parterul centrului comercial, creații exclusiviste și pline de eleganță, care vorbesc despre femeia puternica și cu atitudine, care știe foarte bine să își exprime personalitatea prin fiecare detaliu și accesoriu pe care îl poartă.

Cu o prezență de peste 30 de ani pe piață, brandul ELLIS a îmbrăcat de-a lungul timpului  personalități importante de pe scena filmului, a teatrului, din televiziune sau din lumea sportului. Acum, creațiile spectaculoase, semnate Eli Lăslean, ajung pentru prima dată la Alist Designers Boutique.

În același timp, IDU Fashion, semnat Ioana Dumitrache, revine la Alist Designers Boutique și aduce culoare și efervescență în pop-up store-ul de la parter. După ce a reușit să-și transforme hobby-ul într-un job full time, Ioana realizează articole vestimentare care scot în evidență orice siluetă, pentru că stilul nu are măsură.

Și Magic Charms, brandul semnat de Maria Georgescu, revine la Alist Designers Boutique cu bijuterii fine din metale prețioase. Înființat în urmă cu 7 ani, Magic Charms continuă să inoveze și să lanseze pe piață noi modele de accesorii, care vor completa orice outfit.

Vă așteptăm cu drag, în luna iulie, la parter, zona lounge, pentru a vă întâlni designerii preferați și pentru a vă lăsa inspirați de povești autohtone de success despre pasiune și frumos.

#ILoveBucurestiMall #SustinemDesigneriiRomani

Bucuresti Mall, Alist Designers, ELLIS, IDU Fashion, Magic Charms
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE