NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Patrula catelusilor vine la Bucuresti Mall
07 Iunie, 2023 - 18 Iunie, 2023
Patrula catelusilor vine la Bucuresti Mall

Avem o super veste pentru cei mici și mari: Patrula Cățelușilor vine în mallul vostru preferat din inima orașului, în cadrul unei expoziții educative și suuuper distractive! Faceți cunoștință cu cele mai îndrăgite personaje animate ale momentului, în perioada 7-18 iunie.
Pregătiți-vă să rezolvați mistere în secția de poliție a lui Chase, să țineți pasul cu neînfricata Skye, să învățați să lucrați în echipă cu Marshall, să construiți cu Rubble și să reciclați cu Rocky, în fiecare zi, între 12:00 la 20:00! Iar la finalul zilei, micii vizitatori sunt așteptați la un spectacol pe cinste alături de eroii lor iubiți.
Mai mult, Chase Cățelușul Polițist și Marshall, curajosul cățeluș Pompier, vor veni în cadrul expoziției, în fiecare zi, pentru a-și întâlni fanii.
Gata de distracție? Vă așteptăm cu mic, cu mare, zilnic, între 7-18 iunie, de la 12:00 la 20:00, la parter, zona lounge area!

Uite aici PAWgramul nostru zilnic:
• 12:00 – 20:00 – Atelierele interactive și suuuper distractive îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de joculețe, surprize și informații interesante
• 13:00; 15:00; 17:00 – Cei mici, dar și cei mari, se pot întâlni cu Chase Cățelușul Polițist și Marshall, curajosul cățeluș Pompier, cu care vor putea face o muuulțime de fotografii
• 18:30 – Super show atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, unde distracția și energia sunt garantate, pentru momente memorabile

Atelierele interactive la care vor putea participa micuții:
Zona lui Chase – Această zonă este special creată pentru activități care se vor concentra pe rezolvarea misterelor, pe colaborarea în echipă și pe practici educative bazate pe abilitățile de polițist ale lui Chase. Senzorii de pe Semaforul Interactiv de Trafic îi avertizează pe cei mici atunci când traversează pe roșu. Instrucțiunile lui Chase despre regulile de circulație de bază și importanța semnelor de circulație sunt transmise într-un mod distractiv prin intermediul jocurilor.

Zona lui Skye – Această zonă este creată special pentru activități inspirate de personalitatea drăguță și inteligentă a lui Skye. Micuții se vor bucura de activități precum Skye Make-Up, PawHeroes-Face Painting și „Ecranul Ascuns” care devine vizibil doar cu ajutorul ochelarilor speciali ai lui Skye. Iar pentru a-și crea amintiri minunate, cei mici vor putea să se fotografieze într-un cadru cu elicopterul lui Skye.

Zona lui Marshall – Activitățile din această zonă se vor concentra pe misiuni de salvare, lucru în echipă și practici educative. Zona este amenajată ca o stație de pompieri, unde micii eroi se echipează și învață despre siguranța în caz de incendiu. Copiii se pot fotografia în costumele de pompieri, pentru amintiri curajoase și aventuroase.

Zona lui Rubble – În această zonă, micuții vor avea ocazia să ia parte la activități de construcție. Copiii se vor echipa cu căști și unelte pentru a învăța să construiască pe șantierul lui Rubble și pentru a-și dezvolta abilitățile creative. Cadrul foto al lui Rubble este o oportunitate minunată pentru a-și aminti de activitățile distractive și educative. Să ne apucăm de treabă și să construim împreună!

Zona lui Rocky – Această zonă este creată special pentru ca prichindeii să învețe despre aspectele de bază ale reciclării. Copiii vor putea alege elemente diverse (hârtie, plastic, metal) și le vor aranja în mod corespunzător în cele trei coșuri de reciclare. Așa vor învăța despre importanța protejării mediului într-un mod distractiv și prietenos cu natura.
#IloveBucurestiMall

Bucuresti Mall, Patrula catelusilor, expozitii educative
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE