NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Egg-stra Special Easter Egg Hunt – Brands For Kids
19 Aprilie, 2019 - 20 Aprilie, 2019
Egg-stra Special Easter Egg Hunt – Brands For Kids

Știm despre el că e darnic, vesel și gata să ofere oricând cadouri celor mici, dar mai nou, iepurașul de Paște a-nceput să se țină de șotii. Tocmai l-am surprins țopăind de colo-colo prin Bucuresti Mall – Vitan, ascunzând în câteva locuri secrete ouă colorate și surprize pentru toți piticii Era clar că pune la cale ceva, așa că ne-am propus să-l urmărim.
A fost mai rapid decât noi, dar nu mai isteț decât voi! Vineri, pe 19 aprilie, toți copiii și părinții sunt invitați la o cursă distractivă, pe urmele Iepurașului năzdrăvan ‼ Începând cu ora 13:00, căutăm indicii, colecționăm puncte și câștigăm premii-surpriză din cel mai cool magazin bucureștean cu haine și accesorii originale pentru copii și adolescenți, semnate de branduri celebre
Caută ouăle ascunse de iepuraş la etajul 2 al Bucuresti Mall – Vitan şi câştigă premii pe loc! Sute de ouă de ciocolată au fost ascunse prin mall și zeci de cadouri și reduceri Brands for Kids așteaptă să ajungă la micii detectivi prezenți vineri, după prânz, la linia de start. Ne vedem la locul de joacă de la etajul 2!

Bucuresti Mall, Egg-stra Special Easter Egg Hunt, Brands For Kids
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE