NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Dragoste la prima lectura | expoziție MNLR
14 Februarie, 2022 - 28 Februarie, 2022
Dragoste la prima lectura | expoziție MNLR

Cu siguranță ai auzit de expresia „dragoste la prima vedere”, dar ai auzit de „dragoste la prima lectură”? În perioada anului dedicată sărbătoririi iubirii, te invităm să descoperi povești și întâmplări relatate prin scrisori în care iubirea străbate fiecare cuvânt, în cadrul noii expoziții organizate de către Muzeul Național al Literaturii Române în București Mall-Vitan.

În cadrul expoziției, vei găsi schimburi de scrisori și cărți poștale între dramaturgi renumiți și actrițe celebre (Aurel Baranga – Marcela Rusu, Victor Ion Popa – Maria Mohor), între scriitori și ființele care i-au inspirat și despre care au scris (Aurel Dumitrașcu – T.), iubiri care s-au transformat în frumoase prietenii (Emil Cioran – Ecaterina Săndulescu), afinități și dialoguri productive, inspiraționale (Camil Petrescu – Cella Serghi, Marin Preda – Aurora Cornu). Totodată, prin acest proiect expozițional, aducem în atenția publicului importanța Zilei Naționale a Lecturii, sărbătorite în acest an pentru prima dată în România, în 15 februarie.

Descoperă tainele iubirii și momente însemnate de sentimente afective în cadrul Expoziției „Dragoste la prima lectură”, doar la București Mall-Vitan. Te așteptăm cu drag în perioada 14-28 februarie, 2022.

Bucuresti Mall, dragoste la prima lectura, expoziție MNLR
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE