NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Designers Boutique | Ellida Toma
25 Noiembrie, 2019 - 22 Decembrie, 2019
Designers Boutique | Ellida Toma

Ultimul eveniment A List Designers Boutique din acest an aduce în prim plan un designer român care abordează conceptual moda prin îmbinarea de elemente geometrice, arhitecturale și inovatoare – este vorba despre @ELLIDA TOMA.

Doctorand în cadrul departamentului Modă – Design Vestimentar din cadrul Facultatii de Arte Decorative și Design a UNARTE București, Ellida Toma este designer vestimentar, stilist, consultant de imagine și scenograf de costume, cu numeroase proiecte de teatru și televiziune la activ.

Brandul ELLIDA TOMA, lansat în 2013, se învârte în jurul pieselor atemporale, ce estompează granița dintre feminin și masculin. Outfit-urile moderne create în atelier își au rădăcinile în forme, volume și puritatea liniilor, arta lui Constantin Brâncuși fiind de multe ori o sursă de inspirație nreprețuită.

Comunicarea armonioasă cu clienții ELLIDA TOMA se transformă frecvent în creații unice, cu accent pe confort și individualitate. Conceptul de vestimentație atipică, adaptată pe silueta sau conformația fiecăruia este prioritizat în fața elementelor glossy, nerealiste din revistele de modă – astfel iau naștere piese vestimentare ce se încadrează perfect în ideologia de brand ELLIDA TOMA.

Te așteptăm între 25 noiembrie și 22 decembrie la A List Designers Boutique în @București Mall – Vitan, unde articolele vestimentare ELLIDA TOMA vor impresiona prin frumusețe și creativitate.

Bucuresti Mall, Designers Boutique, Ellida Toma
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE