NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Designers Boutique | AERWEAR & CHICINETA
28 Octombrie, 2019 - 24 Noiembrie, 2019
Designers Boutique | AERWEAR & CHICINETA

Creativitatea atinge cele mai înalte culmi în luna noiembrie la A List Designers Boutique. Din dorința de a răsturna cotidianul și de a spune propria poveste, două branduri românești surprind în fiecare zi atât prin originalitate, cât și prin curaj.

@Chicineta are o poveste scurtă, însă plină de energie. Farfuriile cuminți din magazine, care nu transmit nimic și nu stârnesc niciun sentiment au aprins scânteia creativității pentru Oana Titică. Toate obiectele Chicineta sunt realizate la fabrici de porțelan sau ceramică din România, cu grafica îndrăzneață realizată în colaborare cu designeri din țară – un business 100% autentic, pentru senzații pe măsură.

Fondat în 2012, @Aer Wear duce arta la un nou nivel prin nonconformismul Danei Păun. Piesele vestimentare speciale, inspirate din caligrafie și anatomia femeii, aduc o notă inedită fiecărei ținute și transmit un mesaj puternic la fiecare apariție. Suntem siguri că te vei lăsa cucerită de pantalonii cu forme neobișnuite, de rochiile practice sau de bluzele cu o singură mânecă!

Te așteptăm așadar între 28 octombrie și 24 noiembrie în magazinul de tip pop-up store din @București Mall – Vitan pentru un plus de curaj în viața ta de zi cu zi!

Bucuresti Mall, Designers Boutique, AERWEAR & CHICINETA
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE