NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> City Vibes Fair V’day & March edition
07 Februarie, 2022 - 09 Martie, 2022
City Vibes Fair V’day & March edition

Iubirea plutește în aer la București Mall-Vitan! Odată cu trecerea în noul sezon, ne bucurăm de diverse prilejuri în care ne putem oferi prețuirea celor dragi nouă. Valentine’s Day sau Dragobetele ne aduc mai aproape de jumătatea noastră, iar prima zi de primăvară și Ziua Femeii sărbătoresc poate cele mai importante persoane din viețile noastre.

Ca orice eveniment important, aceste sărbători sunt însoțite și de dorința de a ne arăta aprecierea pe care o purtăm, într-un mod autentic și special. De aceea, ca în fiecare an, București Mall – Vitan îți vine în ajutor! Galeria meșteșugarilor locali, „City Vibes Fair”, îți oferă toată inspirația de care ai nevoie pentru a alege cadourile perfecte. Alege creațiile unicate, create cu grijă și pasiune de către artizanii locali, pentru a-ți arăta prețuirea.

Între 7 și 24 februarie, galeria va fi dedicată sărbătorilor Valentine’s Day și Dragobete, urmând ca din 25 februarie până în 9 martie să găsești o nouă gamă de cadouri, potrivite pentru întâmpinarea primei zile de primăvară și pentru celebrarea Zilei Femeii.

Sărbătorește iubirea și surprinde-i pe cei dragi, la București Mall-Vitan!

Bucuresti Mall, City Vibes Fair V’day, March edition
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE