NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Bucuresti Masters – Educational Workshops
30 Iunie, 2020 - 28 Iulie, 2020
Bucuresti Masters – Educational Workshops

Mulți spun că a cunoaște este sinonim cu a avea putere – iar într-o societate digitală precum cea de astăzi, mulți dintre noi avem puterea de a schimba lucrurile în bine. Setea de cunoaștere și dorința de a ne auto-îmbunătăți ne aduc mai aproape unii de ceilalți și ne motivează să cerem tot ce-i mai bun.

Tocmai de aceea, suntem pe cale să-ți oferim tot ce-i mai bun în materie de cunoștințe prețioase de la adevărați profesioniști. Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București in parteneriat cu Bucuresti Mall – Vitan vă aduc București Masters – Educational Workshops, un proiect ce va motiva viitoarele generații de profesioniști în materie de fotografie, leadership, nutriție, tehnologie, mindfulness și wellness. Acești piloni au o semnificație majoră atât în dezvoltarea personală, cât și în ceea ce profesională – motiv pentru care i-am ales pentru 5 sesiuni de workshop-uri interactive.
Speakerii care te vor motiva să vrei mai mult de la tine sunt următorii:

· 30 iunie – @Mihaela Bilic, cu un workshop dedicat nutriției
· 7 iulie – @Olivia Vereha, cu un workshop despre tehnologie și inovație
· 14 iulie – @Cori Grămescu, workshop despre mindfulness & wellness
· 21 iulie – @Mirela Bucovicean, cu un workshop despre leadership & antreprenoriat
· 28 iulie – @Alex Gâlmeanu, cu un workshop despre fotografie

Fiecare workshop va fi găzduit LIVE de pagina de Facebook București Mall – Vitan și va începe la orele 18:00. Finalul va fi marcat de ora 19:00, cu ultimele 10-15 minute dedicate unei sesiuni de Q&A.

Ne vedem așadar în fiecare marți începând cu 30 iunie pe pagina de Facebook București Mall – Vitan, locul unde educația și digitalul se îmbină într-un proiect cu și despre tine.

Proiect implementat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București in parteneriat cu Bucuresti Mall – Vitan.

Bucuresti Mall, Bucuresti Masters, Educational Workshops
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE