NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Izabela Mandoiu, Genuin Shop & Wax’n Magic
05 Aprilie, 2023 - 30 Aprilie, 2023
Alist Designers | Izabela Mandoiu, Genuin Shop & Wax’n Magic

Sub cupola primăvăratică din București Mall – Vitan, creatorii români se întorc în spațiul dedicat acestora, în AList Designers Boutique! Luna aprilie o readuce în lumina reflectoarelor pe Izabela Măndoiu, dar vă face cunoștință și cu noi creatori, Genuin Shop și Wax’n Magic, pe care vă invităm să-i descoperiți mai atent, chiar la parterul mallullui vostru drag, din inima orașului!

Izabela Măndoiu, ca întotdeauna, ne invită să apreciem frumosul sub toate formele pe care le îmbracă, expunându-și creațiile autentice într-o colecție dedicată feminității și naturaleții. Folosind materiale confortabile, țesute cu pasiune în România, aceasta aduce în prim plan, în luna aprilie, o colecție de rochii realizate din bumbac satinat, în nuanțe perfecte pentru a fi purtate în orice sezon! Artista își propune să ofere fiecărei femei, care poartă ținute marca Izabela Măndoiu, o parte din simbolistica tradițională românească, dar și o doză de încredere în sine!

Genuin Shop este un brand de familie, creat cu și din dragoste pentru materialele sustenabile, precum inul. Din dorința de a aduce natura mai aproape de oameni și de a le transforma casa în „acasă”, creatorii au conceput o serie de accesorii și produse pentru casă, toate stând sub semnul tradiționalului și originalului. Genuin Shop propune un design minimalist, inspirat de natură și creat pentru cei ce o iubesc și își doresc să o protejeze!

Nu în ultimul rând, Wax’n Magic, recent lansat de doi tineri antreprenori, este brandul care spune o poveste faină, despre parfum, armonie și liniște, fiind un brand de lumânări artizanale. Inspirația creațiilor provine din vechea artă a alchimiei și se mixează, într-un mod cu totul special, cu note contemporane. Simplitatea este cea care descrie cel mai bine design-ul lumânărilor, iar aromele și ilustrațiile specifice sunt cele care cuceresc simțurile olfactive și vizuale ale celor care se întâlnesc cu produsele marca Wax’n Magic!

Așadar, luna aprilie se dovedește a fi plină de surprize în București Mall – Vitan; de aceea, te invităm să ne fii alături și să descoperi Alist Designers Boutique spațiul destinat pasionaților de creații 100% românești: la parter, în zona lounge area!

#SusținemDesigneriiRomâni #AlistDesignersBoutique #IloveBucurestiMall

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Izabela Măndoiu, Genuin Shop, Wax’n Magic
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE