NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers – Izabela Mandoiu & Atelier Hamza
01 Decembrie, 2021 - 02 Ianuarie, 2022
Alist Designers – Izabela Mandoiu & Atelier Hamza

La Alist Designers Boutique, decembrie este despre contemporaneitate și tradiție, despre măiestrie și simplitate. Povestea fuziunii dintre cele două lumi este spusă, luna aceasta, de către Izabela Măndoiu și Atelier Hamza, cu originalitate și pasiune.

Designerul român, Izabela Măndoiu, aduce dragostea pe care o poartă pentru cultura românească în toate creațiile ei. Misiunea asumată de creatoare este de a duce mai departe simbolistica tradițională românească, împletind modernul cu tradiția, în ținute speciale. „E atât de simplu: indiferent de orizonturi, ne unesc tradițiile, iubirea pentru frumos, iubirea pentru patrie și, mai ales, dorul… care ne aduce mereu la vatra părintească. Într-o perioadă în care avem nevoia de certitudini, trebuie întotdeauna să privim înapoi, la Rădăcini” (Izabela Măndoiu)

Creațiile Atelierului Hamza, combinația perfectă dintre eleganță și confort, aduc în fața publicului paradoxul minimalismului: produse simple, dar care exprimă atât de multe. Mesajele brodate prin tehnici inovative, pe hainele în stil contemporan, reprezintă, parcă, un manifest interior, în fiecare dintre noi, ce așteaptă a fi descoperit.

Descoperă și tu poveștile celor doi designeri români, la Alist Designers Boutique, în luna decembrie, în incinta București Mall-Vitan! Te așteaptă, cu drag, în shop-ul aflat la la parter, în zona Info Desk!

Bucuresti Mall, Alist Designers, Izabela Mandoiu, Atelier Hamza
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE