NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – NOR Clothing & Malluce
01 Septembrie, 2021 - 30 Septembrie, 2021
Alist Designers Boutique – NOR Clothing & Malluce

Povestea designului românesc, spusă cu pasiune și în doze nelimitate de creativitate, continuă la București Mall-Vitan și în luna septembrie! Alist Designers Boutique întâmpină cu entuziasm doi noi designeri, NOR Clothing și Malluce, care aduc povești unice pe scena fashion-ului românesc.

NOR lasă deoparte tradiționalul și își canalizează creativitatea către cei mai mici, dar și cei mai speciali ambasadori ai modei- copiii. Inspirate de personalitățile puternice ale acestora, creatoarele au hotărât să construiască outfituri moderne pentru copii, realizate din materiale 100% românești, de înaltă calitate, pentru a obține haine confortabile, unisex, care să îi facă pe cei mici adevărate vedete în viața de zi cu zi.

Malluce dorește să fie motivul fiecărei femei de a fi radiantă, pozitivă, încântătoare. Feminitate și încredere la superlativ, completate de eleganță și romantism, linii clasice, simple, îmbinate cu detalii și accente menite să te scoată în evidență. Acestea sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie ținutele Malluce. Calitatea materialelor și versatilitatea ținutelor sunt definitorii pentru creațiile cu același nume, dedicate femeii pasionată de frumos, cu un aer romantic-boem și care apreciază designul autentic, produs în România.

Fie că alegi haine pe măsura personalității celor mici, fie că ești în căutarea unei ținute care să îți ofere încredere, vino în luna septembrie la Alist Designers Boutique în București Mall-Vitan și bucură-te de poveștile țesute cu inspirație de către designerii români!

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, NOR Clothing & Malluce
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE