NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Monarh si Izabela Mandoiu
01 Iunie, 2022 - 30 Iunie, 2022
Alist Designers Boutique – Monarh si Izabela Mandoiu

Vara începe cu un nou capitol din povestea Alist Designers Boutique scris cu stil și pasiune, la București Mall-Vitan. Luna iunie aduce în prim-plan doi designeri români extrem de talentați, Monarh și Izabela Măndoiu, ale căror creații autentice și pline de inspirație te vor face să ieși în evidență în acest sezon.

Colectia Summer 22 by Monarh îți aduce croiuri desăvârșite, materiale inovative și detalii unice. Piesele sunt atemporale și adaptabile, perfecte pentru a fi purtate pe termen lung, indiferent de ocazie. Misiunea atelierului este de a crea articole vestimentare care să ofere un fit impecabil, confort și eleganță. Noile colecții, semnate Monarh, te vor încânta cu rochii vaporoase de mătase, compleuri feminine cu detalii seducătoare și piese deosebite care te vor ajuta să fii mereu în centrul atenției.

Designerul Izabela Măndoiu creează atât piese vestimentare avangardiste, cât și ținute ce împletesc stilul tradițional cu cel contemporan, cu scopul de a conferi motive de fericire tuturor femeilor care îi poartă creațiile. Fiecare articol în parte este creat cu o atenție deosebită pentru detalii și impresionează prin creativitatea designului, pentru ca tu să fii mereu în lumina reflectoarelor.

Începe vara cu stil și lasă-te inspirată de creațiile deosebite ale celor doi designeri români, care te așteaptă în Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan, zona parter, în perioada 1-30 iunie.

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Monarh si Izabela Mandoiu
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE