NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Laura Badea, Izabela Mandoiu & Blop
03 Ianuarie, 2022 - 31 Ianuarie, 2022
Alist Designers Boutique – Laura Badea, Izabela Mandoiu & Blop

Luna ianuarie este despre speranța pe care ne-o oferă noile începuturi, despre povești care abia așteaptă să fie scrise și posibilități infinite. Începutul de an ne premite să ne reinventăm, să investim în starea noastră de bine, iar Alist Designers Boutique abia așteaptă să te întâmpine cu cele mai inspirate produse, create cu pasiune, de către designeri români. Luna aceasta, găzduiește creațiile deosebite ale Laurei Badea, Izabelei Măndoiu și ale Blop, care vin cu noi colecții de sezon, ce promovează feminitatea, eleganța și tradițiile dragi care ne leagă.

Creațiile Blop sunt realizate de către artizani pasionați, care modelează vase unice, de care te vei îndrăgosti iremediabil. Ceramica Blop este handmade, naturală și 100% ecologică. Fiecare vas este pictat manual cu multă grijă, cu migală și inspirație, special conceput pentru a aduce un plus de eleganță și stil fiecărei mese.

Obiectivul Izabelei Măndoiu este de a face femeile să conștientizeze că fiecare zi este un prilej de a se simți încrezătoare și radiante. Drept urmare, ținutele trebuie să fie în concordanță cu modul în care fiecare se raportează la contextul urban în care se regăsesc. Pasiunea, curiozitatea, iubirea pentru simbolurile românești se împletesc pentru a crea o combinație suprinzătoare: echilibrul perfect dintre tradiție și modernitate.

Brandul Laura Badea este o poveste cu haine despre haine, eleganță și bună dispoziție, confort și atitudine. Ținutele sunt create din materiale de cea mai bună calitate, menite să se potrivească perfect stilului unic al fiecărei femei.

Alătură-te poveștii Alist Designers Boutique, locul în care aducem designul românesc în inima orașului! Surprinde-te, în noul an, cu articole inspirate, create cu suflet românesc și cu doze mari de pasiune.

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Laura Badea, Izabela Mandoiu, Blop
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE