NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – GNA by Andra Ghinea & Gemelli Shoes
01 Octombrie, 2021 - 31 Octombrie, 2021
Alist Designers Boutique – GNA by Andra Ghinea & Gemelli Shoes

Luna octombrie adaugă un nou capitol poveștii Alist Designers Boutique, cu haine excentrice, în stil contemporan și cu încălțăminte handmade, cu atitudine, realizată cu multă pasiune. Vă invităm să descoperiți, între 1-31 octombrie, creațiile fresh marca GNA și pantofii cu stil ai atelierului Gemelli Shoes, în cadrul Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan.
Povestea brandului GNA by Andra Ghinea a început chiar în atelierul mamei designerului, unde a descoperit pentru prima dată pasiunea pentru modă. Această pasiune s-a transformat treptat într-un real succes atunci când, în 2019, a câștigat premiul pentru Best Young Designer la Elle Style Awards. Stilul ei aparte, excentric, nonconformist și ultra contemporan, inspirat din anime-uri, Pinterest și personaje din jocuri, face ca articolele sale, produse unicat, să fie la mare căutare, în special în rândul tinerilor. Dacă vrei să ieși în evidență și să transformi „obișnuitul” în „original” și „special”, GNA by Andra Ghinea este alegerea pe care vrei să o faci.
Pășește plină de încredere într-o lume în care tu ești personajul principal și simte-te încrezătoare în pantofii Gemelli Shoes. Sub mantra „the culture of handmade shoes”, designerul român își concentrează pasiunea, atenția la detalii și intuiția pentru frumos, moștenite din generație în generație, pentru a crea pantofi de o calitate superioară, pentru femei. Rafinamentul și subtilitatea dau forma actuală a brandului, iar creațiile Gemelli Shoes urmăresc continuu influențele modei și se aliniază perfect ritmului dinamic al femeii moderne, pentru care nu există compromis între confort și stil.

Vino în luna octombrie la Alist Designers Boutique, în incinta București Mall-Vitan, la parter, și găsește-ți inspirația pentru ținutele în care vei străluci.

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, GNA by Andra Ghinea & Gemelli Shoes
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE