NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Gabriela Atanasiu si Ioana Dumitrache
01 August, 2021 - 31 August, 2021
Alist Designers Boutique – Gabriela Atanasiu si Ioana Dumitrache

Poveștile inspirate, încărcate de pasiune și dăruire creativă, despre designul românesc continuă să se scrie și în luna august, la București Mall Vitan! Alist Designers Boutique aduce împreună, sub cupolă, creațiile unice și îndrăznețe ale brandurilor Gabriela Atanasiu (Rochiedeseara.ro) și Ioana Dumitrache.

Femeia merită admirată pentru ceea ce este, indiferent de măsura pe care o poartă, iar Ioana Dumitrache creează piese care fac exact acest lucru. Într-o gamă variată de culori, texturi și materiale, creațiile Ioanei reprezintă o celebrare a feminității, încrederii și stilului.

Gabriela Atanasiu părăsește teritoriul conformismului și al normei, creațiile ei vestimentare redefinind conceptul de feminitate. Gabriela este inspirată de materiale, de natură și, mai presus de toate, de oameni. Ținutele ei te vor face să te simți puternică și feminină, mereu în centrul atenției!

Tu definești ce înseamnă feminitatea pentru tine! Exprimă-ți stilul cu ajutorul unor creații unice, românești, care te așteaptă la Alist Designers Boutique, în luna august!

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Gabriela Atanasiu, Ioana Dumitrache
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE