NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Alura și AnTanTe Design
01 Octombrie, 2023 - 31 Octombrie, 2023
Alist Designers | Alura și AnTanTe Design

Culorile și texturile unice ale toamnei scriu următoarea pagină din povestea Alist Designers Boutique, în luna octombrie, la București Mall-Vitan. Cei doi designeri români, Alura și AnTanTe Design, au pregătit colecții speciale, care vor aduce acel ceva special oricărei garderobe.

Alura este un brand de pantofi din piele naturală, creat pentru femeile care își doresc o piesă actuală, dar și confort, fără a face compromisuri. Alura conturează o estetică timeless cu elemente contemporane, completată cu modele clasice și versatile, folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Noua colecție de toamnă prezentă la Alist Designers Boutique reunește modele cu estetică cowboy sau inspirate din sportul echitației. Modele kitten heel sau block heel vin într-un paletar de culori dual, care îmbină ivory sau off white cu clasicele khaki sau negru. Pielea întoarsă promite confort, la fel și forma și înălțimea tocurilor. Alura lor feminină, îmbinată cu textura moale a pielii naturale, oferă eleganță pentru fiecare moment al zilei.

AnTanTe Design, un concept 100% românesc, creat de către Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu, se evidențiază prin obiecte vestimentare unicat sau în serii foarte mici, create și pictate manual cu mulă pasiune. Articolele acestora spun povești „purtabile” și exprimă bucuria de a pune pe tine „emoții, stări și sentimente”. Cu ocazia noului sezon, AnTanTe Design propune o selecţie de articole special create pentru Alist Designers Boutique. Atentia la detalii, croielile simple, versatile, dar atipice, combinate cu picturi şi detalii realizate manual sunt elementele ce definesc întraga colecţie. Asimetriile, volumele, picturile şi mesajele amuzante, alături de ţesăturile naturale, croielile lejere și comode, detaliile de efect vor întoarce cu siguranță multe priviri.

Te așteptăm cu drag și pasiune pentru designul românesc, în luna octombrie, pentru a descoperi creațiile unice ale celor doi designeri români, doar la Alist Designers Boutique, parter, zona lounge!

Bucuresti Mall, Alist Designers, Alura, AnTanTe Design
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE