NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> 18 scriitori romani in viziunea graficienilor lumii
18 Aprilie, 2021 - 04 Mai, 2021
18 scriitori romani in viziunea graficienilor lumii

Artiștii români au impresionat mereu pe scena internațională. Apreciați de critici și de cititori deopotrivă, scriitorii noștri au lăsat operele lor să vorbească și au adus glorie atât palierului artistic pe care l-a urmat fiecare în parte, cât și țării noastre. Acum ai șansa să-i descoperi într-o ipostază cu totul și cu totul inedită.
Te invităm între 18 aprilie și 4 mai sub cupola București Mall Vitan, unde vei putea explora expoziția „18 scriitori români în viziunea graficienilor lumii”. Originare din albumul „O istorie a literaturii române desenată de mari graficieni ai lumii”, proiect inițiat de Nicolae Ioniță, desenele îi surprind pe unii dintre cei mai populari scriitori și critici români:
1. Emil Cioran
2. Marin Preda
3. Lucian Blaga
4. Elena Farago
5. Nicolae Iorga
6. A. D. Xenopol
7. Carmen Sylva
8. Titu Maiorescu
9. B. P. Hasdeu
10. Dimitre Cantemir
11. Mihail Sadoveanu
12. Ion Creangă
13. Mihai Eminescu
14. I. L. Caragiale
15. Mircea Eliade
16. Eugen Ionescu
17. Tristan Tzara
18. Nichita Stănescu
Desenele, realizate de artiști din Africa de Sud, Argentina, Indonezia, Mexic, Canada și încă 25 de țări sunt expuse așadar până pe 4 mai, gata să fie descoperite de cei curioși în centrul Capitalei, în București Mall Vitan.

Proiect realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române și Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Bucuresti Mall, 18 scriitori romani in viziunea graficienilor lumii
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE