NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Workshop de programare pentru copii
09 Februarie, 2020 - 10 Februarie, 2020
Workshop de programare pentru copii

Mark Zuckerberg spunea acum ceva vreme că „în cincisprezece ani vom învăța programarea așa cum învățăm scrisul sau cititul și ne vom întreba de ce nu am făcut asta mai devreme”

Tocmai de aceea, @București Mall – Vitan si @Logiscool Romania ajută noile generații să facă primii pași în lumea programării. Este vorba despre primul workshop gratuit dintr-o serie de astfel de evenimente cu și despre tainele codării.

Workshop-ul Logiscool va avea loc pe 9 februarie 2020, incepand cu orele 11:00, în Lounge Area din București Mall – Vitan și este dedicat copiilor între 7 și 14 ani, in cadrul caruia acestia vor descoperi noțiuni elementare de programare într-un mod distractiv. Sesiunile se vor desfasura pe grupe de varsta, fiecare de cate 50 de minute. Celor mici li se va pune la dispoziție propriul laptop și tot echipamentul necesar, iar instructorii Logiscool îi vor îndruma să îndeplinească obiectivul final: crearea primului lor joc pe calculator!

Parintii interesati de acest eveniment ii pot inscrie pe cei mici cu un click aici – http://bit.ly/Workshop-Gratuit-Programare, iar pentru mai multe detalii pot suna la 0771 593 013 sau pot scrie la hello.muncii@logiscool.com

Ii asteptam pe micii exploratori, dar si pe parintii insotitori, pe 9 februarie pentru o experiență educationala inedita!

Bucuresti Mall, Workshop de programare pentru copii, Logiscool
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE