NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> To Valentine or not to
13 Februarie, 2020 - 14 Februarie, 2020
To Valentine or not to

Viața de cuplu aduce cu sine momente prețioase, de care vă amintiți cu drag de fiecare dată, dar și bătălii scurte care vă testează încrederea unul în celălalt – cheia este să navigați printre toate cu o minte limpede și să lăsați mai mult inima să gândească.

Pe 13 februarie îi aducem în fața voastră pe Cristian Șimonca (@Blogu lu Otravă) și Diana Enciu (@Fabulous Muses), cuplul de bloggeri care impresionează nu doar prin cuvinte, ci și prin dinamica lor savuroasă. Vă invităm începând cu ora 19:00 în Lounge Area (zona InfoDesk) să luați parte la un dialog interactiv cu bloggerii voștri preferați, care vor aborda subiecte precum luna de miere, ce îi aseamănă și ce îi diferențiază sau ce înseamnă Valentine’s Day pentru ei.

Participarea la eveniment este gratuită în baza unui email de înscriere trimis la marketing@anchorgrup.ro Dacă decideți să vă înscrieți, vă luați angajamentul că „Sunt de acord și îmi exprim în mod expres, neechivoc, liber și informat consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul înscrierii la workshop.

Bucuresti Mall, to Valentine or not to, Blogu lu Otrava
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE